Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz problem z CanyBotem? Zajrzyj tutaj!

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odnośnie bota. Latać lata, ale nie bije NPC, a ni nie zbiera skrzynek. Co jest z nim nie tak

Daj zdjęcia jak masz opcje zaznaczone, ogarne co jest nie tak.

Opublikowano

Niestety nie pomogło

• Use 2D mode
  • Enable windows background
  • Disable map background
  • Deactivate the minimap background
  • Use lowest graphics settings
  • Show nicknames
  • Optional: Hide drones
  • Optional: Hide resources and cargo boxes
Opublikowano

Włącza mi się wszystko itp, a i tak nie lata nie klika ani nic wszystko mam dobrze ustawione Win7 64bit

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

jakim cudem on ma latać skoro stworzony jest pod 2d a ty na 3d próbujesz go puścić tym bardziej ze masz załączone tło 

• Use 2D mode   (używaj trybu 2D)
  • Enable windows background (Pokaż tło okna)
  • Disable map background (Wyłącz tło mapy)
  • Deactivate the minimap background (Wyłącz tło minimapy)
  • Use lowest graphics settings ( Używaj jakosć grafiki NISKA)
  • Show nicknames (pokarz nazwę gracza)
  • Optional: Hide drones (wyłącz widok dronów)
  • Optional: Hide resources and cargo boxes (Wyłącz surowce i skrzynki cargo)
Opublikowano

jakim cudem on ma latać skoro stworzony jest pod 2d a ty na 3d próbujesz go puścić tym bardziej ze masz załączone tło 

• Use 2D mode   (używaj trybu 2D)
  • Enable windows background (Pokaż tło okna)
  • Disable map background (Wyłącz tło mapy)
  • Deactivate the minimap background (Wyłącz tło minimapy)
  • Use lowest graphics settings ( Używaj jakosć grafiki NISKA)
  • Show nicknames (pokarz nazwę gracza)
  • Optional: Hide drones (wyłącz widok dronów)
  • Optional: Hide resources and cargo boxes (Wyłącz surowce i skrzynki cargo)

Bullshit, raz zapomnialem na nowym koncie wylaczyc 3D [jednak wszystkie inne opcje wylaczylem] i dzialalo normalnie.

I tak jak kolega mowil, TLO MINIMAPY ma byc wylaczone [ta opcje masz w ustawieniach gry]

Opublikowano

Bullshit, raz zapomnialem na nowym koncie wylaczyc 3D [jednak wszystkie inne opcje wylaczylem] i dzialalo normalnie.

nie wiem co ty nazywasz "działało normalnie" candy się zaloguje poleci na mapę, naprawi PET'a włączy zbieracza i będzie latał ale statek nie będzie zbierał boxow . nie wiem jak to będzie wyglądało z biciem alienów bo tego nie używam.

nie wiem co ty nazywasz "działało normalnie" candy się zaloguje poleci na mapę, naprawi PET'a włączy zbieracza i będzie latał ale statek nie będzie zbierał boxow . nie wiem jak to będzie wyglądało z biciem alienów bo tego nie używam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

http://screenshot.sh/oAGuxyYCKXA20

Ktoś, coś? Po kliknięciu  w link do pobrania wywala takie coś, chrome/edge, win10. Fajne konto mam, a brakuje 4 epsilonów do kronosa i jakieś 15 LF4 do fulla, przydałoby się to zrobić

Wydaje mi sie ze po prostu link wygasł lub po prostu coś jest ze stroną [dziś rano/południe jeszcze działał], musisz czekać aż autor udostępni nowy link lub poprosić kogoś kto by Ci przesłał [np. na speedyshare] najnowszą wersje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...