Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Darmowy perfekcyjny autobuyer działający ze zminimalizowanym oknem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autobuyer nie jest moj ja go tylko udostepniam :)

Wymagania:

- internet explorer

- komputer z windowsem

Wchodzimy na strone

futbud.com

Klikamy download i zaczynamy pobieranie ;)

Autobuyer posiada opcje autoprice!

Konfiguracja:

W głównej(pierwszej) zakładce zaznaczamy opcje autopricing (jeśli chcemy aby bot sam je ustawiał)

Polecam ustawić skupowanie/sprzedawanie na % - 85/97

W zakładce settings ustawiamy RPM na 6-wtedy jest mniejsza szansa na wyłapanie bana :) można dla pewności dać więcej lecz ja używam 5 i prawie ani razu nie wyłapałem bana na wyszukiwanie graczy ;)

Jeśli chcemy aby bot nie ustawiał cen sam z siebie to musimy założyć konto na stronie bota i zalogować się w zakładce about po czym kliknąć w settings opcje bez autopricingu

Reszte ustawiamy pod własne potrzeby i jak nam pasuje

W zakładce List dodajemy graczy których bot ma skupować a bot będzie ich sam kupował a potem WYSTAWIAŁ!

Moje osiągi PS4:

Dzień pierwszy mało ogarniałem - 20k na gównianych settingsach i słabej liście graczy

Dzień drugi - znalazłem swoje perełki mniej więcej 20k na godzine :) (obecnie mam 40k więc im więcej kaski będę mieć tym bardziej będę szedł w strone cenniejszych graczy)

Polecam bota jest super :) na toty messiego jeśli ma się dobrą liste i konfiguracje można załapać się w miesiąc może mniej :)

POLECAM POSIADAĆ MAX 5 GRACZY NA SWOJEJ LIŚCIE WTEDY BOT LEPIEJ SNAJPI! (chyba, że używamy opcji licytowania graczy)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Podejrzana sprawa, o programu trzeba dodać swoje konto z passami origin... W jakim celu? Chyba każdy sobie już to dopowie.

Opublikowano

Podejrzana sprawa, o programu trzeba dodać swoje konto z passami origin... W jakim celu? Chyba każdy sobie już to dopowie.

No masz racje, przecież to logiczne, że bot używa web app i musi się jakoś zalogować...

masz nawet skan specjalnie dla takich smieszków zrobiłem na przyszłości :v

https://www.virustotal.com/pl/file/600faa48feef5a65a129b90032afeb7f4ec88e8b2664e5bce774ae8d7e322411/analysis/

ban na statusy since 09.2015 :(

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...