Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie .
Postaram się krótko i na temat opisać o co chodzi w moim temacie.

Jestem jednym z najstarszych użytkowników TeamSpeak3(Czytaj: siedzę w branży teamspeak od bardzo długiego czasu), jednym z nielicznych techników TeamSpeak3 który potrafi zrobić praktycznie wszystko na TeamSpeak3 tak więc poszukuję sponsora pod serwer który na początku stanie się publicznym serwerem
teamspeak dla YouTuberów z różnych gier i nie tylko. W planach mam zamiar przyciągać YouTuberów na serwer TeamSpeak głównie z Metin2 ponieważ stawiam serwer do tej gry. Reklama zarówno będzie 
TeamSpeak od Metin2 jak i Metin2 od TeamSpeak a to wszystko nakręcać będą YouTuberzy.

Z mojej strony oferuje:

- Sumienność, kontakt telefoniczny/gg 24/7
- Bardzo dobry kontakt o każdej porze dnia i nocy
Wykonanie grafiki (prezentacja serwera/grafika pod ts3/sygnaturki)
- Pełno pomysłów na serwer które bardzo mocno urozmaicą rozmowy na teamspeak
- Postawienie całego TeamSpeak(rangi/kanały/estetyka/zautomatyzowanie/muzyka 24h)
- Po zebraniu załogi i skończeniu serwera zaczęcie zbierania ekipy reklamowej(YouTuberzy)
- Organizacja pracy, planowanie działań na dany dzień, zajmowanie się jak i pilnowanie Administracji serwera
- Konfiguracja WWW i ciągłe zajmowanie się sprawami WEB jak i supportem który będzie na stronie naszego TeamSpeak

Ze strony Sponsora:

- Dobrego kontaktu
Sumienność, aktywność
- Bardzo dużej dojrzałości
- Wykupienie VPS/Dedyka pod serwer TS3 jak i stronę/supportem
- Zapewnienie licencji na początku możliwe że wystarczy 128/256 ale gdy będzie taka potrzeba zwiększenie
- Zlecenie napisania strony WWW na której znajdzie się system newsów, support, regulamin, załoga i pare bajerów które opiszę na PW
- Nie przeciągania spraw związanych z serwerem(Jeśli mamy coś zaplanowane na dziś to nie zmieniamy planów i nie przekładamy na jutro) 

Ze strony Administratora:

- Sumienność pracy
Aktywność na TeamSpeak
- Umiejętność nadawania rang, tworzenia kanałów
- Znajomość podstawowego działania TeamSpeak3
- Spokojne podejście do użytkowników (Nasz klient nasz Pan)
- Wywiązywanie się z umowy (Zebranie o 19 to wchodzimy na TeamSpeak już o 18:50 i czekamy)

Nie interesują mnie ani nie odpisuje na wiadomości typu:
- Zostanę Adminem
- Mogę tworzyć kanały

Poszukuje także osób które na prawdę coś potrafią i są już w branży TeamSpeak3 od dłuższego czasu.

Jeśli czegoś zapomniałem napisać bardzo przepraszam ale postaram się to dodać jak najszybciej jak tylko ktoś mi zwróci uwagę.
Dzięki wielkie za przeczytanie mojego tematu i poświęcenie chwilki czasu, możesz też zostawić komentarz jak mnie
oceniasz po tym co tu wyczytałeś/aś. Tak więc zainteresowanych zapraszam niżej po kontakt ze mną.

Info dla sponsora:
Na serwerze zostanie wprowadzony sklep VIP na stronie www więc pewien zysk sponsor będzie miał.

KONTAKT Z MOJĄ OSOBĄ

GG 57521429
POST Tutaj pod tematem zostaw do siebie kontakt
PW Wiadomość Prywatna na forum z podaniem kontaktu GG

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozpatrzenia mojego tematu.

VEJKBri.gif

Opublikowano

Opisane ładnie i estetycznie. 

Z opisania swojego zaangażowania we wkład w projekt można polecić użytkownika i życzyć sukcesów. 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Mogę zgłosić się na Administratora/Technika. Mogę pomóc w całym ogarnięciu TS'a. Tak więc jak bd już serwer stał pisz na PW.

Dzięki, jak tylko znajdzie się odpowiedni sponsor napisze do Cb i zadziałamy coś razem ;)

Opisane ładnie i estetycznie. 

Z opisania swojego zaangażowania we wkład w projekt można polecić użytkownika i życzyć sukcesów. 

Dzięki, no w napisaniu moich tematów daję z siebie 101% więc musi być ładnie i estetycznie ;)

Tak więc czekam na sponsora i zaczynamy z najnowszym projektem TeamSpeak 3.

Widać zaangażowanie, naprawdę wygląda na poważną ofertę, znam go od dawna osoba warta polecenia

No jak jest pisane przeze mnie musi to być poważna oferta. W jakieś serwery 2 tygodniowe lub 3 miesięcznie nie bawię się bo mnie to nie rajcuje. Jak coś zrobić to na stałe.

Jak to się mówi, "jak kraść to miliony a jak kochać to księżniczki"

Tak więc jak robić serwer to na długo i na 100% :)

VEJKBri.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Temat nieaktywny od dwóch tygodni - archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...