Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie .

Postaram się krótko i na temat opisać o co chodzi w moim temacie.

Na MPC może nie jestem znany, o forum dowiedziałem się od brata kilka godzin temu.  Więc zawitałem i piszę tutaj temat ale mniejsza o tym zapraszam do czytania wiadomości o mnie(co mam do zaoferowania i czego oczekuję)

Jestem aktywnym graczem Metin2 od około 2008 roku, mianowicie chodzę po serwerach i sprawdzam co mają ciekawego lecz nie ma serwera który będzie na tyle dobry aby zawitać na dłużej.

Mam wiele pomysłów już spisanych w Notepad++ aby była dobra przejrzystość dla Technika.

Jestem również doświadczonym Technikiem TeamSpeak3 lecz to zaraz opiszę.

Z mojej strony oferuje:

- Postawienie całego TeamSpeak(rangi/kanały/estetyka/zautomatyzowanie/muzyka 24h)

- Postawienie całego forum IP.Board (rangi/działy/estetyka/grafika)

- Bardzo dobry kontakt o każdej porze dnia i nocy

- Konfiguracja WWW i ciągłe zajmowanie się sprawami WEB jak i supportem

- Organizacja pracy, planowanie działań na dany dzień/okres czasu

- Wykonanie grafiki (prezentacja serwera/grafika do ts3/grafika na forum/sygnaturki)<Nie wykonuje grafiki do clienta ale mogę postarać się>

- Pełno pomysłów na serwer które bardzo mocno urozmaicą grę i odróżnią nasz serwer od tych gotowców które startują w ostatnim czasie

- Po zebraniu załogi zaczęcie zbierania ekipy reklamowej która będzie już prezentowała nasz serwer w sieci już na samym początku jego tworzenia(YouTuberzy/Forumowicze etc.)

- Sumienność, kontakt telefoniczny/gg 24/7, pomoc w szukaniu rozwiązania problemów gdy takowy się przytrafi

Ze strony Współwłaściciela:

- Sumiennej pracy, aktywności, pomocy i dość dobrego kontaktu

- Wykonywania tego o co go poproszę i na odwrót, jeśli mnie poprosisz o coś postaram się zrobić to jak najszybciej

- Drobnego wkładu finansowego (Osoba która będzie ze mną współpracować ma zapewnić parę drobnych spraw w zamian większa część pracy jak widać wykonywana będzie przez moją osobę)

Ze strony Technika:

- Dobrego kontaktu

- Sumienność, aktywność, dojrzałość

- Bardzo dobrej znajomości kodu silnika gry(Mam spisane dużo nowości które będzie należało dodać)

- Nie przeciągania spraw związanych z serwerem(Jeśli mamy coś zaplanowane to nie zmieniamy planów)

- Wykonane projekty w przeszłości którymi może się pochwalić w dalszej części czyli rozmowie o projekcie

Nie interesują mnie ani nie odpisuje na wiadomości typu:

- zostane gm

- moge pomóc za gm

- zostanę twoją prawą ręką/murzynem

Poszukuje osób które na prawdę coś potrafią i są już w branży Metin2 od dłuższego czasu. Jeśli czegoś zapomniałem

napisać bardzo przepraszam ale postaram się to dodać jak najszybciej, tylko ktoś mi zwróci uwagę i dodam brakujące info.

Dzięki wielkie za przeczytanie mojego tematu i poświęcenie chwilki czasu, możesz też zostawić komentarz jak mnie

oceniasz po tym co tu wyczytałeś/aś. Tak więc zainteresowanych zapraszam niżej po kontakt ze mną.

KONTAKT Z MOJĄ OSOBĄ

GG 57521429

PW  na forum z podaniem kontaktu GG

POST tutaj pod tematem zostaw do siebie kontakt

Pozdrawiam serdecznie!

VEJKBri.gif

Opublikowano

Bardzo ładnie i estetycznie napisany temat. Umiejętności w Tworzeniu serwera Metin2 widzę z prezentacji ale jako do spraw organizacyjnych po tym temacie widzę że się nadajesz jak nikt. Polecam osobę jak najbardziej i życzę powodzenia.

Pozdrawiam _Piotr_

Opublikowano

Bardzo ładnie i estetycznie napisany temat. Umiejętności w Tworzeniu serwera Metin2 widzę z prezentacji ale jako do spraw organizacyjnych po tym temacie widzę że się nadajesz jak nikt. Polecam osobę jak najbardziej i życzę powodzenia. Jeśli Technik się znajdzie może byłbym zainteresowany zostać sponsorem/współwłaścicielem.

Pozdrawiam _Piotr_

Dziękuję, starałem się opisać wszystko z jak najlepszej strony. Co do tworzenia serwera metin2 to się można nauczyć, akurat szybko przyswajam wiedzę w takich sprawach i dodam że już troszkę się uczyłem więc co nie co łapię. Teraz o technika dobrego jest ciężko a potrzebuje właśnie takiego bo nowości mam dużo które bardzo dobrze rozwiną serwer. Jeśli znajdę Technika zgłoszę się do Ciebie.

Bardzo ładna oferta, mogę polecić i życzyć powodzenia :D

Dziękuję. Tak jak pisałem chciałem opisać wszystko z jak najlepszej strony i myślę że znajdą się jakieś osoby które na prawdę potrafią coś robić.

VEJKBri.gif

Opublikowano

i takie ogloszenia powinny byc w tym dziale

ladne dobrze opisane.

ze swojej strony polece

@Krula Socketow Asfena

@epickie konto Tesoria

@Wyjebanegk Technika 15 lat aka Draidar

@ i wszystkie multikonta Developera Canzasa

1797821.jpeg

Opublikowano

ladne dobrze opisane.

ze swojej strony polece

@Krula Socketow Asfena

@epickie konto Tesoria

Dzięki Ci za polecenie ludzi ale miałbym wielką prośbę. Napisz mi link do profilu głównego danej osoby i napisz również czym się zajmuje. Czyli @1361622928-U485574.pngl3oski - Technik @The Asek Studio - Sponsor

Z góry dzięki i pozdrawiam ;)

No no no, wszystko pięknie opisane, jak najbardziej polecam tę ofertę, znam tego pana xD osobiście, dotrzymuje słowa i można mu zaufać ;)

Dzięki Ci za opinie ;) Mam nadzieję że znajdzie się ktoś, kto się skusi na te 2 posady bo serwer może być na prawdę dobry, jeśli będzie wykonanie przez technika na poziomie hard to serwer bomba ;) Pomysłów mam wypisanych dość sporo i dużo jeszcze siedzi dopiero w głowie, jak tylko zaczniemy działać zobaczycie jak to wszystko wygląda. Perfecto ;)

VEJKBri.gif

Opublikowano

ladne dobrze opisane.

ze swojej strony polece

@Krula Socketow Asfena

@epickie konto Tesoria

Kto to Draidar? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...