Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Last Chaos?

Panoramix -.^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie, postanowiłem wrócic do LC, tylko jedna myśl mnie dręczy i męczy. Czy warto? Czy jest to samo LC co kiedyś? I czy warto grac na LC PL czy jednak na ang? Jeżeli możecie udzielcie pomocy :)

Opublikowano

­Moim zdaniem znajdziesz ciekawsze gry od LC, które nie ma takiego potencjału co kiedyś.

Ale jeśli masz taką ochotę to graj, ale nie na prywatnych serwerach, które i tak upadają szybko, tylko na globalnym.

Pozdrawiam.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­Moim zdaniem znajdziesz ciekawsze gry od LC, które nie ma takiego potencjału co kiedyś.

Pozdrawiam.

Nie wiem jakie, mało takich gier i pewnie mi nie pójdą na tym PC. Aion też jest ciekawy i naprawdę fajnie się grało. No ale jak mówiłem, takie gry jak Aion itp. mi nie pójdą.

Opublikowano

­

Nie wiem jakie, mało takich gier i pewnie mi nie pójdą na tym PC. Aion też jest ciekawy i naprawdę fajnie się grało. No ale jak mówiłem, takie gry jak Aion itp. mi nie pójdą.

To aż tak słaby PC? Ja na mojej pralce odpalam Aiona tylko, że na niskich detalach. Wystarczy dobrze poustawiać w ustawieniach i gra może wyglądać ładnie + będzie działać na słabszych pc :)

Trochę schodzimy z tematu, ale LC niestety jest za bardzo z tyłu w tych czasach. Nie ma nic, co mogłoby zadziwić - grindowanie i upośledzone pvp, nie ma nic lepszego ^^

Btw polecam Ci założenie tematu tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1475617-szukasz-gry-mmo-zapytaj-tutaj-temat-zbiorczy/ możesz tam zapytać, jaka ciekawa gra Ci pójdzie.

Poza tym, to Twój wybór czy będziesz grać w LC czy nie, ja po prostu uważam, że gra nie jest już warta uwagi.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Szczerze mówiąc, nie polecam PL'a. Sama odinstalowałam go już jakiś czas temu. Team ma graczy jak i cały serwer głęboko w poważaniu, gracze.. wiadomo. Pełno nienawiści. Ostatnio mnóstwo osób podostawało bany permamentne za to, że "gwiazdor" narobił golda z buga i rozszedł się po całym serwie bez wiedzy graczy o czymś takim. Z pewnością znajdziesz wiele ciekawszych gier, a co do PL- to już nawet privy są lepsze. ;)

Opublikowano

­

To aż tak słaby PC? Ja na mojej pralce odpalam Aiona tylko, że na niskich detalach. Wystarczy dobrze poustawiać w ustawieniach i gra może wyglądać ładnie + będzie działać na słabszych pc :)

Trochę schodzimy z tematu, ale LC niestety jest za bardzo z tyłu w tych czasach. Nie ma nic, co mogłoby zadziwić - grindowanie i upośledzone pvp, nie ma nic lepszego ^^

Btw polecam Ci założenie tematu tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1475617-szukasz-gry-mmo-zapytaj-tutaj-temat-zbiorczy/ możesz tam zapytać, jaka ciekawa gra Ci pójdzie.

Poza tym, to Twój wybór czy będziesz grać w LC czy nie, ja po prostu uważam, że gra nie jest już warta uwagi.

Mam Laptopa Dell Inspiron 1501, jest to naprawdę stary laptop i Aion mi nawet na pulpicie logowania nie działa :( A co tu mówic o Dota albo Dragon's Prophet. Last Chaos mi akurat działa, ale ruszę się i jakieś 2 minuty muszę poczekac, po rozgrzaniu laptopa aż mi pod biurkiem się gorąco robi, LC mi działa no nie plynnie ale działa xD Po chwili Laptop w ogóle przestaje odpalac jakie kolwiek gry. Tutaj nie schodzisz z tematu ;) Jeżeli chodzi o Aion'a to naprawdę mam ochotę pograc i podobno była jakaś ciekawa aktualizacja. A jeżeli chodzi o to w co będę grał, to już chyba jedynie w Gothica 1 na tym laptopie :(

Szczerze mówiąc, nie polecam PL'a. Sama odinstalowałam go już jakiś czas temu. Team ma graczy jak i cały serwer głęboko w poważaniu, gracze.. wiadomo. Pełno nienawiści. Ostatnio mnóstwo osób podostawało bany permamentne za to, że "gwiazdor" narobił golda z buga i rozszedł się po całym serwie bez wiedzy graczy o czymś takim. Z pewnością znajdziesz wiele ciekawszych gier, a co do PL- to już nawet privy są lepsze. ;)

Ja mogę nawet sam grac na PL'u, nie gram dla PvP czy teamu itp. itd. gram dla frajdy i zbicia czasu :D A ogólnie wolę już PL'a albo ang. niż privy, privy to tylko metin ;d

Opublikowano

I ty mówisz ze Team ma głęboko w poważaniu serwer Jeśli wyłapali taki przekręt To logiczne ze zbanowali osoby które miały styczność z tym goldem Według mnie jedyna rzecz zrobiona porządnie 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

To co, lepiej wrócic na PL czy jednak ang?

Powiem ci tak może troche brzydko Jak idziesz się odlać też się pytasz czy możesz czy musisz trzymać ?  To ty grasz twój wybór 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...