Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie CS:GO

ikezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na takim kompie da rade nagrywac csa?

Jeśli nie to co zmienic i na co?

Karta graficzna: GeForce gtx 650

post-1400166-0-78511100-1453151373_thumb.jpg

Opublikowano

Coś tam nagrasz, tylko nie wiem czy wysoka jakość będzie. I nie wiem czy gra Ci nie będzie trochę lagowała. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

80

Tak jak mówiłem coś nagrasz, ale gra prawdopodobnie będzie lagowała. Co może wpływać na jakość nagrania. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

80

A czym byście polecali nagrywac?

Przy programie, który najwięcej zjada fps (czyt. fraps) będzie z 40

Przy reszcie powinno być stabilne 50-60

W sumie po co pytać, sam spróbuj.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Shadowplay praktycznie nie zżera fpsów, sam uzywam i polecam. Co do pytania to nagrywac da rade :)

A co do sprzetu to mam ta sama grafe, procek amd phenom 4x 3,5ghz i mam kolo 200 fpsow na hd wszystko low, wiec raczej procek bym wymienil na jakas i5.

graphic.png

Opublikowano

Polecam nagrywać programem od Nvidi "ShadowPlay", będziesz o wiele bardziej zadowolony niż zwolennicy Frapsów. Ja nagrywam i praktycznie minimalne spadki FPS. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Szczerze nie jest źle, co do nagrywania nie używaj w takim wypadku frapsa, może lepiej action coś z tych rodzajów, coś co mało zajmuje a jednocześnie nie wykorzystuje parametrów sprzętu. :) Powodzenia w nagrywaniu 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Podłącze się do pytania, żeby nie tworzyć nowych wątków, praktycznie zawsze nagrywałem csa shadowplayem, ale ostatnio jakoś samoczynnie zmieniło mi się i nagrywa grę w rozdzielczości takiej jak w grze ( 4:3 1280:1024 ) zamiast tak jak ja to widzę i jak nagrywał wcześniej czyli rozciągnięte. Wie ktoś czemu to się samo zmieniło i jak to zmienić ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...