Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,pobrałem sobie Silka w wersji Rus ,zangielszcze go sobie i zacznę grę :)

Teraz może powiem tak ,w jaką klasę mam iść ,żeby być bossem ^^ "koksem"

Chodzi mi dokładnie o klasę gdzie coś się dzieję.

Doszedłem do wniosku ,że wybiorę Warrior/Kleryk nie wiem czy dobrze napisałem ,jak źle to poproszę o poprawę :)

Jeśli macie jakieś fajne pomysły do połączenia klas to podawajcie ,a ja z pośród wymienionych sobie wybiorę..

PS:Dobry by były takie połączenia?

Mag/ "Jakiś co narzuca buffy) Nie wiem dokładnie jak taka postać się nazywa ^^

Pozdrawiam VesoX

Opublikowano

Narzucajacy buffy to cler i bard;p Mozesz sprobowac rozwiazania bard/cler tylko musisz miec cierpliwosc do tej postaci. A jak chcesz szybko expic to wiz , ktorym latwo sie pada lub nuker chinski moja ulubiona postac i walczy magia i jako wojownik

Opublikowano

warrior/warlock

jedna z najlepszych postaci pod pvp

ale expi sie nim ciezko

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

no to tak...

1.wizard/cler- postać dobra na expienie od 40 lv ponieważ ma rectory na pvp też nawet dobra

2. regue/warlock- postać zarąbista na pvp i dobra na expienie do expienia używasz kuszy do pvp warlocka i nożyków

3. nuker/bitheon- postać wypasiona do expienia i pvp dajesz bitcheona, cold, i light a chodzisz w protektorze

za błędy sry :D oczywiście bez urazy ale każdy ma inne zdanie co do postaci:)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Rogue/bard

Wizzard/bard

Najlepsze postacie do expa. Bardziej polecam rogue/bard bo tak szybko nie pada jak wizz ;)

Kolezanka na bocie w tydzien zarobila 200mil. razem z itemami :) lvl okolo 100 :)

Opublikowano

Po 1 nie ten dział, więc przenoszę.

Moim zdaniem zrobił byś nukera było by dobrze, bota tam masz więc z expem nie będzie problemu, build oczywiście COLD, LIGHT, BICHEON.

Opublikowano

Zainteresowały mnie kilka modyfikacji :)

rogue/bard

Wizzard/bard

nuker/bitheon

Tylko ,że nie mam pojęcia jak rozdawać poprawnie staty [build]. A jeśli rozchodzi się o eq itd... to też nie za bardzo wiem co i jak :(

Mam kłopoty z językiem ruskim. A szukam zangielszczenia ,ale nie moge znaleźć dobrego linka ;/

Próbowałem PK2Tools ,ale nie jestem w stanie napisać tych Questów ;d

Aha a po zangielszczeniu bot bd poprawnie działać?

Opublikowano

Zainteresowały mnie kilka modyfikacji :)

rogue/bard

Wizzard/bard

nuker/bitheon

Tylko ,że nie mam pojęcia jak rozdawać poprawnie staty [build]. A jeśli rozchodzi się o eq itd... to też nie za bardzo wiem co i jak :(

Mam kłopoty z językiem ruskim. A szukam zangielszczenia ,ale nie moge znaleźć dobrego linka ;/

Próbowałem PK2Tools ,ale nie jestem w stanie napisać tych Questów ;d

Aha a po zangielszczeniu bot bd poprawnie działać?

Co do nukera to dodajesz wszystko w INT, po lvl up dajesz ''C'' i dodajesz 3 staty w int.

Ze skillami to tak naciskasz ''S'' i dodajesz lvl up w BICHEON, COLD, LIGTING.

Więcej na

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano
Co do nukera to dodajesz wszystko w INT, po lvl up dajesz ''C'' i dodajesz 3 staty w int.

Ze skillami to tak naciskasz ''S'' i dodajesz lvl up w BICHEON, COLD, LIGTING.

Więcej na

http://www.silkroadonline.com.pl/

No dobra a drugą profke to jaką wybrać?

O co chodzi z Chińskimi postaciami a normalnymi? Jak zagrać chińską postacią?

Dało by rade z angielskiego silka wypakować Media.pk2 i podkleić go do Ruskiego (programem) ?

Opublikowano

Kto powiedzial wiz/bard?

Wiz bard to nie postac na poczatki silkroad. jak juz cos to lepiej z clerem, poniewaz z bardem bedziesz padal na giantach do 80lvla pozniej juz bedziesz wyrabial, a z clerem zawsze wyrobisz na giancie :)

Najlepsza postacia na pocztek jest nuker full int sword+ shield bicheon/light/cold, lub glavier full str fire light heuskal :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

No dobra a drugą profke to jaką wybrać?

O co chodzi z Chińskimi postaciami a normalnymi? Jak zagrać chińską postacią?

Dało by rade z angielskiego silka wypakować Media.pk2 i podkleić go do Ruskiego (programem) ?

Jaką profke? Wybierasz, tylko to co Ci napisałem.Normalnie grasz idziesz za miasto i zbijasz potworki :).Raczej się nie da jakiś error wyskoczy pewnie.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma zangielszczenia?

EDIT:

Znalazłem Media 100%. Teraz aby je dodać do clienta to muszę przez program je otworzyć ?

Nie rozumie tego dokładnie:

2. W Status Log powinno wyskoczyć "The PK2 has been loaded successfully." Następnie pod "Automatic Single File Update", klikamy na Select File:

3. Wybieramy dane pliki txt i klikamy Import.

Jakie pliki TXT?

Opublikowano

Po dodaniu Media.pk2 do folderu z silkiem ,ściąga brakujące Interface ,a także cały folder "Media" Ocb? To tak ma być?

Opublikowano

@up

pierwsze upomnienie bez warna, uzywaj opcji edytuj i nie pisz double postow.

Na rusro lepiej nie modyfikuj mediapk2 bo dostanies zbanna.> wiem ze kilku moich kolegow tak dostalo ale moze to za co innego ;s

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja Ci proponuję wizard cleric, sam mam na isro wiza/clera na 52 lvlu taxuje na ongach ze staffem +5 i ong party spada na 2 hity. Jak wbijesz juz ten lvl kup dobrego staffa i se bedziesz taxowal postacie jakimi tam chcesz grac. Ja ci proponuje bowa STR

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...