Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 300-350zł

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chce wymienic karte graficzna obecna karta to gigabyte geforce gt220 1gb

specyfikacja kompa

płyta głowna: m2n-mx se

zasilacz logic500

cpu: amd athlon x2 7850 be

karta może być używana

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

ok dzięki

mam pytanie

zasilacz nie da rady przy tej karcie gts 450  ? komputer z tym zasilaczem jest juz z 3 lata nie było problemu.

Opublikowano

ok dzięki

mam pytanie

zasilacz nie da rady przy tej karcie gts 450  ? komputer z tym zasilaczem jest juz z 3 lata nie było problemu.

No pracowal, ale ciagnal jakas karte biurowa, no i to: 

moze byc, moze nie, lepiej wymienic na cos co ma sie wieksza pewnosc ze nie padnie jesli sie podlaczy cos bardziej pradozernego 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Lepiej nie ryzykuj. Słabej jakości zasilacze (czyt. pseudo zasilacze firm takich jak tracer, whitepower itp. z czarnej listy) mają problemy ze stabilnym działaniem przy większym poborze mocy. Ja po kilku latach zacząłem mieć problemy z napięciami i prawie mi SSD usmażyło, ale wymieniłem i od razu wszystko działa. Może być u ciebie tak, że będą skakać napięcia i np. dysk może się wyłączać (nagle komputer będzie ci zamarzać), a wystarczy, żeby dysk dostanie choć przez chwilę za mało mocy i już się wyłącza (zabezpieczenie wydaje mi się).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

ok dzięki za odpowiedz :)

a możecie mi polecic pare zasilaczy mocniejszych niz 500w na przyszłosc ? tak 600-750w ? w miare tanie do 300-350zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...