Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2. SG

Majus_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Warto grać na Metin2.SG? Kiedyś tam grałem, ale nie wiem jak jest teraz. Wciąż jest dużo ludzi? Jak z eq, zarabianiem? Chciałbym wymienić eq z pla, na eq z jakiegoś servera, ale jeszcze nie wiem jakiego, a SG kiedyś był naprawdę dobrą opcją.

Opublikowano

@up

Już nie ma przeklętych w red bo przywrócili królestwo.  Ku po 70k można sprzedawać u handlarki.

Na początek postać 10-15 lv (na start masz tygodniowy 2x Drop). Dołącz do gildii i bij metki w m1 dropiąc ku i sprzedając te syfiaste u handlarki a te lepsze na rynku.

Opublikowano

Pewnie że warto, jeden z lepszych serwerów jak nie najlepszy.

Musisz pamiętać, że na chacie obowiązuje j. angielski, ale jest sporo polskich gildii.

Dodatkowo, bo nikt nie wspomniał można też sprzedawać kd +0/1/2 za cenę 25/50/75k

Na sg obowiązuje pełna kulturka, nie można ksuć swoim królestwom, przyjemnie się dropi ;)

No i handel wszystkim.. Nie trzeba wydawać realnych pieniędzy, żeby posiadać itemy z is.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Nie polecam Sg. Na 1 koncie dostalem bana (77lvl wszystko P) za używanie hacków? ktorych nigdy nie uzywalem na SG a na 2 konto (smok 35lvl antyk 48 avg wszystko 5b)za napisanie komus na szepcie cos o world of metin. Bez przesady... Gadalem troche z GM. Napisalem ze w zyciu cheatow nie uzywalem i zeby sprawdzil w logach ewentualnie dal unbanna to mnie zlał i nie odpisal.

9gm1.jpg

Opublikowano

@up

Bez powodu  napewno nie zostałeś zbanowany :)

Czytając twoje tematy śmiem twierdzić że na pewno nie grałeś uczciwie na metin2.sg :).   Przytoczę jeden:

19 grudzień 2015 - 01:52

Witam. Jak wyglada sytuacja z banami na plu za kamera?

Opublikowano

Ja osobiscie nie polecam bo sa bany za ksucie swoim ;)

Ale fajnie popatrzeć jak ktoś Ci ksuje i dostał bana nie?

Liczba graczy cały czas ta sama. Wiadomo serwer łatwiejszy od pl-a ale zarobki podobne.

Jak to łatwiejszy? :) Większy exp?

­

Opublikowano

Ale fajnie popatrzeć jak ktoś Ci ksuje i dostał bana nie?

Jak to łatwiejszy? :) Większy exp?

­

Kiedyś jak zaczynałem grę dostawało się darmowego pd na start nie wiem jak to teraz jest. Wiadomo też wszystko łatwiej zdobyć.

Opublikowano

Aktualnie wszystko (Exp, Drop, Drop yang) dostaje się na 7dni. Chociaz gdybym miał wybierac miedzy sg, a wom'em, to poszedł bym na Wom'a. Głównym powodem jest to, ze na Wom'ie masz możliwość votowania na stronie, gdzie potem mozesz kupic dodania i zmianki, a następnie sprzedać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...