Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Train Absorb/Defense

vixorex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio pogrywam na serwerze tibia ots Naruto . Abs i def są tutaj bardzo wazne , wiec duzo os traini . Jest jedna osoba ktora w tych skillach nas przewyższa . Moje sposoby to lurowanie mobow wokół siebie i afk na bocie  z anti iddle i auto log healem  . Ostatnio , zeby wiecej wytrainic poustawialem stoly i zlurowalem do kratek pomiedzy nimi mobki . Bylo to bardziej efektywne , ale inni gracze przesuwali mi stoły . Ostatnio znalazlem dzieki sense osobe która nas przewyzszala . Stala w domku zwyklym 2 kratki w środku na wprost od wejścia  , a przed nia setki , a nawet tysiące mobów które go biły . Odpalilem wtedy mojego obszara , poniewaz byly to slabe mobki umarly wszystkie , i az mi tibie wywalilo ... Wie ktos moze jak tak zlurowac w taki sposób mobki , albo lepszy sposob na train abs i def ? prosze o odpowiedz , pozdrawiam :) 

Opublikowano

Jak twierdzisz, ze bylo tam w cholere potworkow, a obok tego miejsca tyle sie nie respi to GM musial pomagac. Zlurowac sie tylu nie da, bo jesli wyjda za "ognisko respawnu" to po prostu znikaja.

Opublikowano

Juz wiem jak to robil :) Uzywal do tego drzwi :D jedna psotac stala 2 na mc do drzwi mobki dawala i ja naciskala jak wchodzily automatycznie zostawaly pushane w jednego stacka :D Jest to mozliwe juz mam top 3 abs xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...