Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa MINIGRA - League Of Legends Chimeclicker!

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak autor gry wspomniał, jest to gra, w którą możemy pograć czekając na przykład w lobby na dołączenie do gry, nic innego tylko klikanie, taki zabijacz czasu, podobno 9 miesięcy zajęło mu zrobienie tej gry :D

Długo to nie zajmuje...

gbq667.jpg

Opublikowano

Zajefajna gra... gorszej się nie dało ?...

skończyłem ją po 2 godzinach gry z przerwami na YT... ;x...

a klikanie darowałem sobie po 5 minutach... powinno być to "Chime wait" a nie "Chime clicker" ale ok...

nie ważne ;x

4416714531427741143028.png

moj epicki wynik...

Opublikowano

Nie widzę w tym nic wykokszonego, każdy szanujący się mpc forumowicz ściągnie autoclicker'a i pójdzie spać(sam tak zrobiłem), a na rano masz 999999999999 pieniążków, jak dla mnie mogliby zrobić coś w stylu alchemy game, jak w silkroad, gdzie sobie na przykład dla zabawy skrzynki otwierasz, łączysz itemy itp

Opublikowano

Nie widzę w tym nic wykokszonego, każdy szanujący się mpc forumowicz ściągnie autoclicker'a i pójdzie spać(sam tak zrobiłem), a na rano masz 999999999999 pieniążków, jak dla mnie mogliby zrobić coś w stylu alchemy game, jak w silkroad, gdzie sobie na przykład dla zabawy skrzynki otwierasz, łączysz itemy itp

A kto powiedział że ja to wyklikałem?  Poza tym jak idę spać to żal mi prądu na takie coś.

Zresztą ja Ci nie bronię pokazać screena mając 9999999 pieniążków, akurat kasa robi się dosyć szybko sama bez klikania ~~20qd - 10s z klikaniem bota dużo szybciej + exhaust to już w ogóle.

"Kills: 41tys +"

League of Legends

Opublikowano

Uwstawiłem sobie INCOME na 100+ i leciało z ~16h... No... Te 99999999 jest możliwe :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To jest strasznie głupie, tylko ludzi nie szanujący w jakikolwiek sposób czasu mogą w to grać :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Przeszedlem do teemo, jakies 1,5h zabawy :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...