Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black★Rock Shooter - dyskusja

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś dać ładniejszy obrazek jako nagłówek. Szkoda, że tak mało odcinków jest z tego anime, bardzo przyjemnie oglądało się. Świetna kreska, dźwięki, fabuła, urzekły mnie kolory. Czuć niedosyt. Co do Twojej recenzji, popracuj nad przecinkami :p

Opublikowano

Zmień ten obrazek, pls.

Szczerze mówiąc, w większości nudziłem się na tym, walki (lepsze tutaj, ale Madoka Magica pod względem genialnego OST-endingu oraz fabuły wygrywa) momentami jedynie dosyć fajnie wyglądały, walka naszych odpowiedników, to też raczej na plus, jednakże ocena ostatecznie wygląda tak: 6/10. 

BRS jest krótkie i jak ktoś lubi walczące dziewczynki, alternatywny świat, może obejrzeć. 

Selector WIXOSS > Madoka Magica > Black Rock Shooter

f6424f58437200ab6e44ec70336a71cd.jpg

PS. Dzięki tej bajce wiele dziewczyn robi cosplaye Black'a. Kolejny plus xD

Opublikowano

OVA jakoś przebolałem, ale seria TV była tak nudna, że wysiadłem na drugim odcinku do którego podchodziłem 3 razy. 

Nie polecam.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Czemu ludzie na tym forum mają tendencje do recenzowania samych słabiaków/średniaków? Jak wy w ogóle trafiliście na takie tytuły + jeszcze zaczęliście je oglądać :D

o_O po co mam pisać o dobrych anime skoro każdy je zna? Poza tym sam nie oglądam wielu tych "spopularyzowanych" bajeczek, poza tym jeżeli Higurashi czy w/w Madoka jest słabiakiem/średniakiem to chyba w innym świecie żyjemy ;)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPowietrzeKanada

Recenzja =/= polecanie anime. O wszystkim trzeba pisać ;) ale fakt, im więcej takich FMA:B tym lepiej. Co do oglądania to nie muszę mówić, że każdy ogląda to co lubi xD...

Już widzę 12 latka, który się jara Steins;Gate, Ergo Proxy itp. ­

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś pomyliłem shootera z madoką.

W ten sposób zaczęła się ta niesamowita przygoda z tym anime.

Nudne owszem, bo czego wy tu chcecie od czegoś co w świecie snów nam gesty tylko w sumie daje, a real jest nudny. Tak czy owak wspaniałe anime pod jakieś tapety, cosplaye, robienie amv itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...