Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faceit

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym zapytać czy można za darmo grać facita z kumplem żeby zdobyć jakieś pkt??? Czy trzeba wykupić premium ??? A jeśli ma ktoś szczegółowy poradnik to poproszę.

xD

Opublikowano

Unlimited - 1 turniej premium miesięcznie (koszt abonamentu ok. 30zł miesięcznie)

Premium - ile chcesz (ok. 40zł miesięcznie)

Ogółem są różne turnieje, ale reszta jest nielimitowana w obu wypadkach.

A co do premki to kup to na co cię stać :P zastanów się jak dobry jesteś i czy będziesz brał udział w turniejach premium i sam zdecyduj.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Unlimited - 1 turniej premium miesięcznie (koszt abonamentu ok. 30zł miesięcznie)

Premium - ile chcesz (ok. 40zł miesięcznie)

Ogółem są różne turnieje, ale reszta jest nielimitowana w obu wypadkach.

A co do premki to kup to na co cię stać :P zastanów się jak dobry jesteś i czy będziesz brał udział w turniejach premium i sam zdecyduj.

@PigmejQ  A mam coś jeszcze poza turniejami ???

xD

Opublikowano

Ja gram na darmowym koncie, ale masz wtedy rangę (tak jak na MM) no i jak jesteś dobry to zdobywasz pkt i wymieniasz na nagrody. A przede wszystkim grasz na lepszych serwerach niż na MM (tick: 128!!!!!) (i chyba są też lepsze od tych darmowych, ale mogę się mylić w tym wypadku).

Opublikowano

Ja gram na darmowym koncie, ale masz wtedy rangę (tak jak na MM) no i jak jesteś dobry to zdobywasz pkt i wymieniasz na nagrody. A przede wszystkim grasz na lepszych serwerach niż na MM (tick: 128!!!!!) (i chyba są też lepsze od tych darmowych, ale mogę się mylić w tym wypadku).

@PigmejQ to jest to co izak grał ostatnio z tazem? Ile tych pkt się tam dostaje?? I jak byś mógł coś więcej opisać tą ligę gdyż to raczej dla mojego kolegi niż dla mnie.

xD

Opublikowano

Wygrana: 13

Przegrana: -9

Rejestracja kolegi (reflink): 100 (max 10 osóB)

//EDIT

Nie doczytałem o izaku, ostatnio go nie oglądam więc nie wiem co gra :/

Opublikowano

Ja gram tylko free :D Mówię ci to co przeczytam na stronce, ale niby jest taki system rang jak na zwyczajnych MM (inne nazwy, zasada działania ta sama). Jak grasz na free to jest to loteria, a jak płacisz to są rangi, więc wiesz jak to działa. @KaiwolS

Opublikowano

Dzięki, lecą plus dla was. Jak cos to bd jeszcze tu pisał żeby nowego tematu nie zakładać.

EDIT###   Czy cały team potrzebuje premke do grania turniejów ??

xD

Legenda
Opublikowano

Tak cały team!

Jak masz premke przydziela Ci rywali na poziomie Twojego elo, który widać podczas premki. Zawodowi gracze typu s1mple, pasha mają w przedziale 2000-2200. 

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...