Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... | REKLAMA | ...

ac8zWKn.png

------ Zalety ------

- Profesjonalna/zaufana administracja

Autorskie wtyczki

Zabezpieczenia przed jakąkolwiek faworyzacją

Duży nacisk na cheaterów (blokada killaury, automatyczne bany)

Brak P2W

Ciekawe, innowacyjne pomysły 

StreetCraft

KAzJ1NC.jpg

------ Informacje ------

#1 Fruzio

#2 Naciukany

https://www.youtube.com/watch?v=_roc9Aejgv4

#Więcej reklam SOON!

» ADRES IP: MC.StreetCraft.PL

» SLOTY: 150

» AUTORYZACJA: no-Premium | Premium

» WERSJA: 1.7.X - 1.8.X

» TYP SERWERAMediumHC

#INFO Data startu: 29 stycznia (piątek), godzina 18.00

KAzJ1NC.jpg

------ Screeny ------

#Spawn:  

JhaTUeE.jpg

#TAB:  

1.7.x

42FnZ8a.png

1.8.x

IuV5pnX.png

#Biomy:

9p94T8Y.jpg

tpb3b9S.jpg

#Bossy:

qtHGALd.png

#Gui Menu Dropu:

c5xvpdt.png

#Gui Dropu:

hlL1EpS.png

#Craftingi #1:

FvkkZKn.png

#Craftingi #2:

H0Msxzk.png

#Craftingi #3:

AJOIrDF.png

#Craftingi 4:

lzG7EY4.png

#/gracz:

DfiHgyN.png

#/vip:

IzN4Ogw.png

#/pomoc:

VWv9bJx.png

#/g:

VDv3ms4.png

#/sms:

nPfPIfc.png

#/list:

49UMTCD.png

#Magiczne Skrzynki:

qJF8Rmx.png

KAzJ1NC.jpg

------ Koniec ------

Opublikowano

Właśnie widzę brak P2W. VIP, który tylko zwiększa drop o 50% i tylko potrzeba o połowę mniej itemów na stworzenie gildii. Osobiście dla mnie jest to P2W. Następnie "Magiczna Skrzynia" z diamentowym setem do wylosowania. Reszta prezentacji jest bardzo dobra, widać że się przyłożyliście.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Właśnie widzę brak P2W. VIP, który tylko zwiększa drop o 50% i tylko potrzeba o połowę mniej itemów na stworzenie gildii. Osobiście dla mnie jest to P2W. Następnie "Magiczna Skrzynia" z diamentowym setem do wylosowania. Reszta prezentacji jest bardzo dobra, widać że się przyłożyliście.

Pozdrawiam.

Vip ma zwiększony drop o 0.5%, nie o 50%, gildia standardowo jak na innych serwerach jest tańsza o połowę, vip musi mieć jakieś przywileje, ale nie są one nie wiadomo jakie (u nas vip nie posiada np fly'a). Magiczna skrzynka dropi z stone, a klucz z graczy, więc nie wiem o co ci chodzi ? Co do serwera i prezentacji, to tak, przyłożyliśmy się. 

Opublikowano

@

Nie. Start 29.01.2016.

Kolejny EasyHC, czy się mylę ? :)

Proszę o dokładne czytanie prezentacji, nie jest to kolejny easyhc. Jest to MediumHC, z naszymi urozmaiceniami. Na pewno znacznie różnimy się od konkurencji.

Opublikowano

Bym zagrał, ale jeżeli widzę że Naciukany jest w administracji, to już wiem że ten serwer będzie porażką tak jak wszystkie jego serwerki m.in ten, na którym boty biegały po mapie i pisały losowe wiadomości ^^

Osobiście nie zagram, gdyż ten serwer i tak po max 2 tygodniach padnie gdyż nie będzie hajsu - bo tylko do tego został stworzony ;)

Opublikowano

Bym zagrał, ale jeżeli widzę że Naciukany jest w administracji, to już wiem że ten serwer będzie porażką tak jak wszystkie jego serwerki m.in ten, na którym boty biegały po mapie i pisały losowe wiadomości ^^

Osobiście nie zagram, gdyż ten serwer i tak po max 2 tygodniach padnie gdyż nie będzie hajsu - bo tylko do tego został stworzony ;)

Po pierwsze w administracji nie ma żadnego Naciukanego, zrobił nam tylko reklamę. Po drugie serwer został przygotowywany przez bardzo długi czas i nie ma opcji na upadek, miejmy nadzieje, że wszystko zostało dopięte na ostatni guzik.  :)

Opublikowano

Vip ma zwiększony drop o 0.5%, nie o 50%, gildia standardowo jak na innych serwerach jest tańsza o połowę, vip musi mieć jakieś przywileje, ale nie są one nie wiadomo jakie (u nas vip nie posiada np fly'a). Magiczna skrzynka dropi z stone, a klucz z graczy, więc nie wiem o co ci chodzi ? Co do serwera i prezentacji, to tak, przyłożyliśmy się. 

serwer PAY 2 WIN

czyli jak na perłe jest 0.08 a vip ma zwiekszone o 0.5% to ma 0.58 czyli   ponad 7 razy większa szansa... powiedz mi ze to nie jest P2W 

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

serwer PAY 2 WIN

czyli jak na perłe jest 0.08 a vip ma zwiekszone o 0.5% to ma 0.58 czyli   ponad 7 razy większa szansa... powiedz mi ze to nie jest P2W 

W takim wypadku VIP nie ma 0.5%, tylko 0.05%. Nie wiesz, nie gadaj głupot. :)

Opublikowano

Serwer prezentuje się ciekawie zobaczymy co z tego wyjdzie. Powodzenia :) na pewno zawitam na starcie.  

Dziękujemy za pozytywną opinię. 

Start już w ten piątek 29.01.16, godzina 18.00 !

Opublikowano

Ten serwer to ISTNA PATOLOGIA, gracze na tsie (tego serwera) obok administracji zaczeli mnie obrażać, potem dostaliśmy od typa dużo skrzynek z kluczami(takie jak w cs go) dali mi bana za BUGOWANIE .... nie dziwie się że ten serwer ma tylko po 15 graczy na 150slotów, Serwer ciągle resetują, jest masa bugów(nie używałem, tylko ciągle resety robią z tego powodu), zapraszam na inny serwer :)

Opublikowano

Ten serwer to ISTNA PATOLOGIA, gracze na tsie (tego serwera) obok administracji zaczeli mnie obrażać, potem dostaliśmy od typa dużo skrzynek z kluczami(takie jak w cs go) dali mi bana za BUGOWANIE .... nie dziwie się że ten serwer ma tylko po 15 graczy na 150slotów, Serwer ciągle resetują, jest masa bugów(nie używałem, tylko ciągle resety robią z tego powodu), zapraszam na inny serwer :)

Nie dziwie się, że zaczęli cię wyzywać jak zacząłeś bugować, a jak się zapytałem "skąd to masz", to odpowiedziałeś mi "z allegro". Co do bugów, to przyznam jest ich masakrycznie dużo ale nie dziwie się, bo posiadamy swoje "autorskie" pluginy i jest to pierwsza edycja, nie jak inne serwery, które posiadają pluginy z neta i którąś z kolej edycje. Co do bugów, to próbuje je naprawiać na bieżąco od razu po ich zgłoszeniu ale aktualnie nie mam zbyt dużo czasu i nie jestem dostępny przez cały czas (remont w domu). Co do serwera, to się rozwija i z czasem będzie co raz lepszy i będzie grało co raz więcej osób, jest to pierwsza edycja, więc nie można się spodziewać serwera "perfekto" z 100+ graczami.

>"Brak P2W"

>Vip podnoszący drop

Fajnie tak robić w konia, co nie? ._.

Vip posiada zwiększony drop o 0.5%, który minimalnie podnosi szanse na drop danego itemku. W końcu serwer musi się jakoś utrzymać, a ranga VIP musi coś dawać.

Zapraszamy do gry, nether on, bugi z tnt naprawione, potki siła 2 zablokowane, wersja minecraft 1.8 zablokowana z powodu kopiowania itemów.

IP: mc.streetcraft.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...