Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laguje mi

Pegaz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka nie macie może lagów ? mam niby ping 50 non stop ale wyczuwam takie lagi i się nie wygodnie gra :( powiedzcie proszę że też macie ten problem xD bo jak nie to znaczuy ze u mnie coś jest spierdolone

Opublikowano

gitez tyle chcialem wiedzieć :D dobrze ze wybiłem to co chciałem przed resetem to teraz mam siły wyższe nade mnąktóre kontrolują to bym już do wtorku nie grał :D 

a moją wersją tego ze lagują servery jest raczej to ze totalny rozpierdol sie teraz dzieje na serverach sam widzialem jak teraz soloq wyglada i trzeba pop rostu czekać na nowy sezon ludzie mają tak wywalone jajca

Opublikowano

Mam tak samo, teraz nawet na west ping skacze do 90

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Zawsze jak są LCS to coś się jebie. Na weście raz na kilka gierek grać w ogóle się nie da, ping normalny a dziwne lagi są.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak, bardzo logiczne jest tłumaczenie, że lagi są spowodowane internetem u dostawcy Orange. Przecież wcale nie jest to praktycznie największy dostawca internetu w naszym kraju. W takiej firmie to przecież normalne, że z dnia na dzień na jednym serwerze w jednej grze zaczęły występować olbrzymie lagi. Gdyby to powtarzało się w innych grach, które są zależne w większości od pingu, to jeszcze miałoby to jakieś uzasadnienie.

Męczy mnie już postawa Riotboyi, którzy są tak zafascynowani League of Legends, że przecież to na pewno nie jest ich firma bo tyle osób w to gra, bo przecież napisali nam na forum, że to przecież nie ich wina i oni na pewno mówią prawdę.

Cała otoczka związana z tą grą to gównogimbaza. Nie mają tylu graczy ile podają. Serwery są przeciążone z powodu braku inwestycji w nowe i lepsze maszyny. Dajecie się manipulować turniejami, na których od lat grają te same drużyny mieszając się jedynie składami. To wszystko jest otoczką mającą na celu przekonanie Was, że ta gra jest tak popularna i że tak warto grać. Jest popularna ale nie tak jak twierdzą twórcy. Co więcej, ma tendencję spadkową, bo wielu dobrych graczy odchodzi przez politykę nie robienia niczego przez Riot. W grze 50% to dzieciaki grające na różnego typu odpałkach a reszta to AFK/Trolle/Flame dzieciaki. Riot jedynie liczy kaskę ze skórek i wypuszcza coraz to nowe żeby kaskę zebrać z Was gównojady.

Plus modrator który w poście podczepionym twierdzi, że to wina dostawcy internetu. Gimnobaza.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...