Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Pomysłodawca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w moim temacie. Jestem dość doświadczonym graczem Metin2 jak i sponsorem serwerów lecz w tej ofercie mam propozycję zostania pomysłodawcą serwera. Mam dość dużo pomysłów spisanych w notatniku z których wyszedłby bardzo interesujący serwer Metin2. Jeśli te pomysły ktoś umiałby wprowadzić na serwer to mógłbym nawet zasponsorować projekt lecz musi znaleźć się osoba która pokaże mi na swoim hoście (Dedykl/VPS/Hamachi) że coś potrafi. Tak więc proszę podawać kontakt GG na PW lub tu pod tematem.
Dzięki za przeczytanie ofery.

Pozdrawiam _Piotr_

Opublikowano

@UP/ Napisane.

@Topic/ Tak więc coraz więcej pomysłów mam co do urozmaicenia rozgrywki gry. Inspiracje zdobywam do tych pomysłów grając w bardzo wiele gier. Pomysły wpadają mi grając w gry nie tylko posiadające Clienta lecz też gry w przeglądarce, Każdy pomysł co mi wpadnie do głowy próbuję jak najlepiej rozbudować i rozpisać w Notepad++ aby przyszły technik wiedział w 100% o co w tym chodzi i jak się do tego zabrać. Tak więc zapraszam do pisania na PW lub podawania swoich GG tutaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...