Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] PoL-GameS

TimoSupport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20_Bez_nazwy-2(2).png

Witam, chciałbym zaprezentować Wam serwer Shakes & Fidget!

Start Serwera 17.01.2016

Godz : 18:00 !!!!

Infomacje Podstawowe :

INORMACJE

Typ Serwera to HARD.

Stabilny hard z doświadczoną administracją oraz zaawansowanym forum.

Strona główna - 

http://my-sfgame.pl/game/PoLGameS/ 

Forum - 

www.pol-games.pl

FanPage -

https://www.facebook.com/polgamespl/?ref=hl

TeamSpeak3 - 

pol-games.pl | ts-pol.pl

pI49fCe.jpg

EKIPA

Administracja:

Timo [Założyciel]

Brak [Administrator]

Rekrutacja ON [Opiekun]

Inne:

Wolne [Grafik]

RIr19kf.png 10 na Start 

2YgBfhZ.png 5 na start

Reszte Informacji znajdziecie na forum lub ts3!

Mamy 250 slotów które będą zwiększane jeżeli będzie taka potrzeba!

Zapraszamy bardzo serdecznie na start serwera oraz forum!

nikOD5C.png

Opublikowano

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo się zawiodłem, kurcze patrzę pol-games.pl, myślę sobie w końcu jakiś konkretny, porządny projekt. Wchodzę, my-syfgame.pl, piszecie że macie doświadczoną administrację, więc czemu wykupujecie gotowca zamiast postawić edytowane pliki na swojej własnej maszynie? Serwera nie widziałem, ale domyślam się jak będzie wyglądać. No cóż, pozostaje czekać do jutra, na ten moment nie polecam ze względu na hosting.

Opublikowano

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo się zawiodłem, kurcze patrzę pol-games.pl, myślę sobie w końcu jakiś konkretny, porządny projekt. Wchodzę, my-syfgame.pl, piszecie że macie doświadczoną administrację, więc czemu wykupujecie gotowca zamiast postawić edytowane pliki na swojej własnej maszynie? Serwera nie widziałem, ale domyślam się jak będzie wyglądać. No cóż, pozostaje czekać do jutra, na ten moment nie polecam ze względu na hosting.

Doświadczoną administrację w wielu dziedzinach, powiem szczerze serwer jest gotowy to każdy wie ale pierwszy raz z takim czymś startuję chce sprawdzić zainteresowanie tą grą bo jeżeli jest duże to na pewno wystartujemy w przyszłości z Własnym projektem. Pozdrawiam 

Jeżeli masz techników pisz śmiało.

Opublikowano

Doświadczoną administrację w wielu dziedzinach, powiem szczerze serwer jest gotowy to każdy wie ale pierwszy raz z takim czymś startuję chce sprawdzić zainteresowanie tą grą bo jeżeli jest duże to na pewno wystartujemy w przyszłości z Własnym projektem. Pozdrawiam 

Jeżeli masz techników pisz śmiało.

Zainteresowanie jest spore, nie można powiedzieć że ogromne, ale myślę że serwer, który byłby jakimś przełomem zebrałby około 200 graczy online. Każdy przeciętny serwer z tego hostingu nie miewa więcej niż 10-20 graczy online, fakt jest sporo kont zarejestrowanych, ale 3/4 ludzi zniechęca się po 2 godzinach gry. Techników w internecie jest sporo, tylko wiadomo nie każdy jest chętny do pracy za darmo. Sam osobiście mógłbym przysiąść i pomóc delikatnie, ale jakiejś gigantycznej wiedzy nie mam. No cóż, zobaczymy jutro jak to wszystko się potoczy, życzę powodzenia, a w razie potrzeby można śmiało pisać do mnie na pw.

Opublikowano

Zainteresowanie jest spore, nie można powiedzieć że ogromne, ale myślę że serwer, który byłby jakimś przełomem zebrałby około 200 graczy online. Każdy przeciętny serwer z tego hostingu nie miewa więcej niż 10-20 graczy online, fakt jest sporo kont zarejestrowanych, ale 3/4 ludzi zniechęca się po 2 godzinach gry. Techników w internecie jest sporo, tylko wiadomo nie każdy jest chętny do pracy za darmo. Sam osobiście mógłbym przysiąść i pomóc delikatnie, ale jakiejś gigantycznej wiedzy nie mam. No cóż, zobaczymy jutro jak to wszystko się potoczy, życzę powodzenia, a w razie potrzeby można śmiało pisać do mnie na pw.

Zwrócę na to uwagę tak jak mówie, jeżeli tym serwer bedzie minimalne zainteresowanie wystartujemy z Hitem :D Pozdrawiam!

Opublikowano

Serwer to jedna wielka porażka na start otrzymuje się 10 grzybków a za sms który kosztuje 62 grosze otrzyma się 100 grzybków.

Pfff nie polecam serwera!

Opublikowano

Sebuś okolo 15

Pitek to hard ;)

W sumie nie tak zle jak na hard ale przeraża to że niby hard a ceny w IS są śmieszne i jak ktoś zainwestuje kilka zł to inni go nie dościgną.

Odpuszczę sobie ten serwer :s

1000093817-removebg-preview-1.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...