Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzian Vs Sylvia

Pudzian vs Sylwia  

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pudzian

• Wygra
      42
    • Przegra
      29
  2. 2. Sylvia

• Wygra
      34
    • Przegra
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co Pudzianowi technika i jebanie sie na ringu jak inne cwele ?... Jest gong Pudzian zaczyna napierdalac i walka wygrana .

..! Pudzian Wygra Na 99% !..

reklama

Opublikowano

Pudzian wygra nie ma innej opcji pamiętajcie że Sylvia ma 6 porażek na swoim koncie i został raz pokonany w 8 sekund

obejrzyjcie sobie to się przekonacie że TIM przegra.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Hahahha jakie nooby. Jeżeli Pudzian wygra, to jestem święty choć i tak jestem :D. Jak on z tym Chincykiem nie miał sił walczyć. Wy tego nie widzieliście? ^^ A ten chinol był trzeci... sylvia jest znacznie lepszy. Więc pudzian na 100% przegra. Niestety... ten sport nie na jego lata i nie na jego płuca. :D

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Jestem za panem mariuszem jednakże nie wiem czy uda mu się wygrać, szybko się zmęczy tak więc albo nokaut w 1  rundzie albo dupa. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tamten drugi jest naprawdę dobry, a trzeba sobie szczerze i otwarcie powiedzieć, że Pudzian nie ma stylu do takich walk, więc boję się co będzie ;/ :unsure:

Jak chcesz mi pomóc musisz wstawić mi - bo zbijam rangę. Jak chcesz mnie wkurzyć postaw + xD

wojw.jpg

Opublikowano

Pudzian-> Zero pojęcia o walce jego styl to po prostu rzucić się na przeciwnika i męczenia go.

Tim->2 Tytuły mistrza świata wagi Ciężkiej federacji UFC wielkie doświadczenie o stylach walk.

Takie małe porównanie

1290020186-U148832.jpg

Weteran
Opublikowano

Cala noc nie spalem na wali ^^

Ale przegral . Kilka uwag.

Za szybko wzial sie za jednego z lepszych. (chociaz nie ma czasu bo juz ma 30 cos lat)

Slaba kondycja po pierwszej rundzie juz byl caly fioletowy.I sie poddal.Moze gdyby udalo mu sie go powalic na ziemie to by mial jakies szanse ale nie : >

Duzo sily stracil wlasnie na te rzucanie(nawet dostal ostrzezenie zeby niedargal za spodnie przeciwnika :D )

No to tyle . Szkoda tylko ze mowil ze go rozpierdoli. Teraz bedzie sie wstydzil. : < No ale coz

Sylvia mowil ze go rozpieprzy i go podzwia jako strogmena i sportowca : >

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

haha głosowałem na sylvie, wiecie dlaczego? pudzian chciał być wielką gwiazdą i myśłał że wszystkich tak będzie bił, i się zdziwił bo z zawodowcami nie wygra. To że on ma dużo siły nie czyni go super hero. tyle odemnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...