Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Terenzo, UM i SR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam dla was pytanie. Dlaczego baza mysql mi sie rezetuje po reboocie? Znaczy, chcialem wbic recznie sr i um do tych broni co brakuje - terenzo dal tam update na swoim poscie. Ok. Mysql porwaca do starego stanu... to wzialem tego update wgralemvw konsole, potem db, zrobilem reboot... i to samo w mysql. Podobna sytuacja, chcialem zmienic cos w brylce i imie handlarza... i powraca do starego stanu... o co tu chodzi? Jestem przyzwyczajony do plikow taki nie smialy (osobista opinia - nie sa dobre ale da sie pobawic) i nie wiem wlasnie czy pliki terenzo maja jakies inne komendy do freebsd zeby mysql sie ZAPISAL. Wiecie moze o co chodzi?

Jeszcze jedna sprawa... czy konta GM sa jakos zbugowane na tych plikach terenzo? Chce zmienic postac np z sury na szamana w mysql... i nie dziala na kontach/postaciach GM... lecz, na normalna dziala. Zmieniam, wylogowuje, ponownie logije i jst a konta GM tak samo.

Prosze serdecznie o pomoc :)

@Edit

Uzywalem juz ten link - db jest wgrane z zmianami, a w cliencie zmian nie widac.

http://www.mpcforum.pl/topic/1052718-nowe-mob-protoitem-proto-w-db-opis-i-wyjasnienie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...