Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dziwny problem z prawami

Mati.

Pytanie

Opublikowano

Witam

Otóż wczoraj odpaliłem pewną apke (wcześniej nie było problemów) no i avg (antywirus) zaczął szwankować i niby, że dużo pliów ma wirusy i je usunął. I mało tego, gdy chce odpalić apke to wyskakuje takie coś: http://imgur.com/qDSkX5L

Posiadam WIndows 10 Professional

hN7JeI6.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałeś uruchomić jako administrator?

@Avast76 owszem wszystko działa prócz lola, ponadto nie będę uruchamiał cały czas jako administrator, wcześniej miałem normalnie.

Jest jakiś sposób, by uniknąć tego, bądź przywrócić dawne ustawienia?

hN7JeI6.png

Opublikowano

Podejrzewam, że był to malware, który szybko się przemieścił. 

Patrzyłem na ss'a i wydaje mi się, że lol miał update launchera, może to jest problemem? Po ponownym pobraniu spróbuj dodać do wyjątków?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Podejrzewam, że był to malware, który szybko się przemieścił. 

Patrzyłem na ss'a i wydaje mi się, że lol miał update launchera, może to jest problemem? Po ponownym pobraniu spróbuj dodać do wyjątków?

Jeśli był to ten malware to jakie wydzisz wyjście, format pc?

Miał update i pobrałem go wczoraj, i wczoraj przed tym co opisałem powyżej w temacie normalnie włączał się

#Edit

Nawet jak ustawie, żeby odpalało jako administrator to i tak nie działa, musze ppm - odpal jako administrator

#Edit2

Jednak będę robił chyba formata pc, tylko pytanie teraz, jeśli był wirus to co teraz z danymi, jeżeli je skopiuje to przejdzie znów na pc wirus nie?

hN7JeI6.png

Opublikowano

@up jeżeli przeniesiesz zainfekowane pliki to tak! nie radze przenosić plików tylko ściągnąć od nowa. .-. jeżeli np. chcesz przenieść gry to na steam/origin można zainstalować je jeszcze raz .-. ... a jeżeli nie kupujesz gier na steam to już twój problem. Ps. piractwo jest zabronione! ale wracając. nie radze kopiować danych 

c50f297fe1f15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...