Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam game designerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Wraz z moim niewielkim w tej chwili zespołem projektujemy grę platformową.
Nie będę wgłębiał się w szczegóły jeśli chodzi o dokładny koncept, jeśli jesteście zainteresowani to piszcie.

Potrzebuję ludzi na stanowisko game designerów.
Waszym zadaniem będzie projektowanie gry - wymyślanie fabuły, mechaniki, etc..
Przed nami stoi jeszcze wiele wielkich dokumentów do napisania oraz pomysłów do wymyślenia.
Liczę na to, że znajdzie się ktoś chętny.

Piszcie na maila: [email protected]

Opublikowano

Hmm.. Zapomniałem dodać, że to będzie gra indie, która może zarobić ale też nie koniecznie tak będzie.

Umowy o pracę ani miejsca pracy również nie będzie..

Żeby nie było, że nic nie zyskasz biorąc udział w tym projekcie to samo to że coś takiego robiłeś może dać ci plusy u normalnego pracodawcy.

Jeśli chodzi o wymagania to po prostu trzeba umieć logicznie myśleć.. Albo inaczej.. Najlepiej mieć 15 lat w górę, ponieważ już zdarzało mi się współpracować z ludźmi poniżej tego wieku i po prostu wygadywali głupoty jeśli chodzi o grę.

Gra będzie platformówką na Windowsa. Teraźniejsze zadanie, które wykonujemy to praca nad dokumentem Game Design.

Jest to nasz pierwszy projekt ponieważ wcześniejszy, który robiliśmy upadł przez naszego leadera, która miał zero organizacji. Teraz odeszliśmy od niego i planujemy zrobić coś samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...