Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 66 lvl na samos i używam fish bota jakoś jescze bana nie załapałam, ceny niskie jak nie powiem co. Jak dla mnie opłaca się wracać.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oczywiście zawsze jest warto!
Ja osobiście odradzałbym PL, zacząłbym gre na jakimś privie, ale to też zależy od tego jaki poziom gry tolerujesz (easy/medium/hard).
Dziś granie na privach to czysta przyjemność :))
Pozdrawiam.

Opublikowano

ja gram bez IS-a i jakoś daję radę :) bez IS spokojnie porobisz skile P itd itp, i podstawowe eq spokojnie zakupisz. , chyba że tak jak ja chcesz lepsze eq, runiki+9 itd itp to też gram na  na VirtualMT2 i The West, i z nich zamieniam za pl-a wiec dodatkowy dochód jest ;d

DAM NA ETOLIN: heler 81 lvl+eq+yang za samos lub yang dowolny serw
DAM NA WETAR: dagger 92 lvl+eq+yang za samos lub yang dowolny serw
DAM NA ANDROS: wp 90 lvl+eq+yang za samos lub yang dowolny serw
DAM EQ+KASE NA THE WEST (WSZYSTKIE ŚWIATY ZA KASE/EQ/YANG NA Virtual MT2 lub METIN2 PL)
DAM EQ+KASE+PETY NA VirtualMT2 za yang na metin2 serw obojętny jeśli yang                         gg 12820133

Opublikowano

Jak dla mnie grac na Bot to nie gra i nie polecam bota na pl.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak dla mnie grac na Bot to nie gra i nie polecam bota na pl.

gra no bocie to nie gra? czyli że lepiej inwestować prawdziwy hajs albo rozpocząć już z góry bardzo nierówną walkę i próbować grać fair ? fakty są takie że gra od 0 bez jakiej kolwiek pomocy z zewnątrz czyli albo yangi na allegro albo cheaty jest zwyczajnie niemożliwa nużąca i monotonna. gracze już zapomnieli na czym ma polegać gra..na przyjemności. a nie na siedzeniu dzień w dzień po 10-12 godzin wkurwiania się a i tak nic z tego nie będzie. fakty są takie że metin2pl jest pod zysk a dojście do czegokolwiek od 0 jest zwyczajnie niemożliwe chyba że masz zamiar spędzić na tym 5-7 lat zapierdalając jak dziki wół bez jakiejkolwiek przyjemności. do tego czasu metin2pl tak czy siak upadnie. gra ma sprawiać przyjemność. niech to będzie serwer hard na plu ale niech wszystko jednak w grze będzie do zdobycia w jakichś tam granicach moralności..na plu tego nie ma. takze nie ma o czym mowic.

Opublikowano

Grając od 0, bez is, bez znajomych czy tam gildii to x czasu grania zanim osiągniesz cokolwiek dobrego... w sumie to praktycznie nic, bo na metinach czy coś i tak ludzi od zasrania, w tym z buta nie ubijesz dobrze, bo zaraz ci podleci tak z wierzchowcem :v 

Idź na WoM2 , bądź graj na PL z Hajsem, albo Cheatami :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Na Kamer Modzie jeżeli nie przesadzasz z niektórymi funkcjami, czyli np. z szybkością ataku/poruszania się to możesz grać. Wyexpiłem tak sobie z 6 postaci do 50 Lv. i większego problemu w postaci bana nie napotkałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...