Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki to film?

Arialll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pomożecie mi znaleźć tytuł pewnego filmu?

-Film ten leci mniej więcej raz w roku.

Jest to film w formie baśni. Akcja działa się w jakiejś średniowiecznej wiosce którą co jakiś czas nawiedzał duży zdeformowany potwór człowiekopodobny i mordował wszystko co popadnie. Przychodził on z gór. Pewnego dnia grupa wojowników postanowiła na niego poczekać w jakiejś stodole. Na dzień przed spodziewanym atakiem zrobili sobie zakrapianą imprezę a następnego dnia rano potwór wtargnął do nich i wszystkich powybijał. Potwora jednak udało się zabić i jeden z wojowników poszedł do jego matki? w góry prawdopodobnie też ją zabić. Po wejściu do groty wojownikowi ukazała się matka? zabitego potwora pod postacią  nagiej kobiety. Ten zwabiony jej urodą zgodził się coś jej oddać? skłamać, że ją zabił? nie pamiętam co było dalej.

Film był zrobiony komputerowo tzn, nie grali w nim prawdziwi ludzie.

Może ktoś coś kojarzy z mojego marnego opisu fabuły? Jak tak to bardzo proszę o tytuł.

@edit. Jednak udało mi się znaleźć tytuł. Ten film to Beowulf.

Polecam obejrzeć.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...