Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Love Live! School Idol Project & 2nd season - dyskusja

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anime nie widziałem - mam jeszcze w sobie resztki samozaparcia by nie chwytać się takich tytułów - czyt. okruchy życia + słodkie dziewczynki (@chaterchater robi to za nas dwóch), ale odniosę się do samej recenzji. Pominę styl, bo nie chcę wylewać kubła zimnej wody na głowę tudzież inne wrażliwe części Twojego ciała. Po prostu chcę napisać coś odnośnie samej treści. Dziewczyny nie wygrały w pierwszym sezonie, bo wtedy nie byłoby sensu robić drugiego sezonu - bo lepiej "sprzedaje się" walka o podium niźli jego obrona no i + standardowy schemat "ostatnio rok, ostatnia szansa". 

Zaś co się tyczy anime stricte muzycznych to widziałem dwa - Sakamichi ni Apollon oraz Beck, które gorąco polecam :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

To co najbardziej mi przeszkadzało, to mniej więcej taki schemat: problem>rozwiążemy go siłą przyjaźni>po problemie. Niemniej jednak, całkiem dobrze się oglądało. Wydaje mi się, że niektóre problemy były wyolbrzymione :v. Szczerze powiedziawszy, seria na raz, by więcej do niej nie zajrzeć.

O ile się orientuje, to teraz ma wyjść/wyszedł film.

gfgdf

Opublikowano

Miło się nawet oglądało. Bohaterki do polubienia, a przecież jak dobrze pamiętam to anime służy tylko temu żeby wypromować tamten zespół wsadzając ich utwory do anime itd.

Fabuła leży i 3d na scenach (to chyba tu było nie?) okropność

Opublikowano

Na prawdę z całego serca żałuję, że tu zaglądnąłem. Już nigdy nie otworze tematu od Harrego Pottera.

Zobaczyłem, odpaliłem - od razu malutkie dziewczynki, które władają całą serią. Ktoś mi wytłumaczy w jaki sposób jest to interesujące? Ja jednak wole inteligentnych lub silnych/śmiesznych bohaterów, ale jak w całym anime chodzi tylko o małe dziewczynki to jak to się da oglądać?

Pozdrawiam

Opublikowano

Technikum/liceum to dziewczynki?

Dobry materiał na żonę :P

No ale niektórzy wolą od razu milf

To że kreska jest troszkę dziecinniejsza jakoś strasznie anime nie umniejsza

Opublikowano

Na prawdę z całego serca żałuję, że tu zaglądnąłem. Już nigdy nie otworze tematu od Harrego Pottera.

Zobaczyłem, odpaliłem - od razu malutkie dziewczynki, które władają całą serią. Ktoś mi wytłumaczy w jaki sposób jest to interesujące? Ja jednak wole inteligentnych lub silnych/śmiesznych bohaterów, ale jak w całym anime chodzi tylko o małe dziewczynki to jak to się da oglądać?

Pozdrawiam

Eh xD chyba specjalnie skończę "Kodomo no Jikan", żeby Ci pokazać anime w którym chodzi o małe dziewczynki xD 

W wielu tytułach zdarza się że dzieci dodają wspaniałą otoczkę (raczej nie w komediach, tylko tych bardziej "dorosłych").

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nigdy nie zapomne tej sceny z pierwszego sezonu(?) z "pokerową twarzą" gdy grały w karty, do dziś mam napad śmiechu jak widzę wersje 10 h remixu XDDD

Samo anime fajne, do zabicia czasu i pośmiania się, 2 sezon chętnie obejrzę :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...