Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z pingiem ?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Godzinę teamu grałem mecz z teamem to ping miałem 70-80 bez zmian. Teraz zagrałem to 180 non stop ale zacinek to nie mam płynna gra 100 fps. Mam internet z komórki i zawsze miałem 7-80 pingu więc odpada że kiepski net. Używam mm server picker i zauważyłem że wszystkie serwery oprócz eu wschodniej i rosji mają wysokie pingi około 100-200. Co się dzieje ?

Opublikowano

Zasięg z telefonu nigdy nie jest stabilny (używam tak samo, karta z playa telefon z hostpotem przy oknie). Duże znaczenie ma pogoda i przeciążenie sieci, nic nie poradzisz, ew. sprawdź czy jakiś program żrący neta ci się nie włączył.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Albo to wina serwerów Valve lub masz coś z Twoim internetem. Może w tym czasie padał u Ciebie śnieg coś. To wpływa na ten internet niestety. 

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Zasięg z telefonu nigdy nie jest stabilny (używam tak samo, karta z playa telefon z hostpotem przy oknie). Duże znaczenie ma pogoda i przeciążenie sieci, nic nie poradzisz, ew. sprawdź czy jakiś program żrący neta ci się nie włączył.

Tak samo z play :) za 45 zł nielimitowany. Spróbj może u ciebie też coś. Pobierz mm server picker

Opublikowano

Pobierz WinMTR i sprawdź pingi w tym programie, jeżeli tam będą skakać to oznacza, że wina internetu.

Opublikowano

Przy takiej pogodzie jak jest u mnie teraz to ja nawet nie mam co włączać CS'a, bo wiem, że ping to 200+ :D

Nie pobieraj programu tylko wejdź w cmd (wiersz poleceń) i wpisz: ping google.pl -t

i niech leci, jeśli się waha to wina neta.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

bytes ciagle 32 times:37-42 TIL czy to TTL w kazdym razie to ostatnie ciagle 50 snieg nie pada ani nic

edit na serwerach spolecznosci nawet jka jest 30 typa to ping 60 wiec to serwery valve

ping wrócił do normy. Może coś z serwerami było bo wszystkie update wyłąćzone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...