Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit - darmowy bot na skrzynki.

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest moze dostepny gdzies latwy w obsludze i w 100% DARMOWY bot do DO na zbieranie skrzynek? Chce sobie szybko urkę nazbierać i jakos nie chce mi sie klikac caly czas. 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

^jest gdzies do pobrania na forum? Najlepiej zeby od razu z poradnikiem, bo nigdy nie bociłem. ;D

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

^On jest darmowy? Bo widze ze niektorzy pisza ze przez jakis czas darmowy, a potem sie placi.

Opublikowano

Okej, a jakby miało się coś zmienić, czyli miałby być płatny to użytkownicy zostaną poinformowani o tym? Czy od razu będzie naliczany hajs.

Opublikowano

Spoko, pobralem ale cos mi nie dziala... zalozylem nowe konto, poszedlem na 1-2 i nastawilem sobie zeby zbieral skrzynki i wlaczylem, a statek mi caly czas lata po mapie i zmienia pozycje, nie zbierając nic... Co robic? :p

Opublikowano

O to Ci chodzi? :P 

• Use 2D mode
  • Enable windows background
  • Disable map background
  • Deactivate the minimap background
  • Use lowest graphics settings
  • Show nicknames
  • Optional: Hide drones
  • Optional: Hide resources and cargo boxes

Opublikowano

Nie - ale teraz spróbuję i dam znać. 

@Edit działa, tylko mały zasięg ma, jedna skrzyneczka lezala obok drugiej a juz drugiej nie wychwycil bot. ;D

Mysle, ze temat mozna zamknac, panowie dostajecie lajki, dzieki za pomoc! :)

Opublikowano

Zasięg ma na prawie calutką mapę, ustawić możesz w settings na samym dole. Czasem po prostu może podłapać laga i nie zebrać jakiejś obok skrzyneczki, ale ogólnie wyniki ma całkiem dobre.

• 1 rok później...
Opublikowano

Korzystając z tematu chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze możliwość kupienia jakiegoś bota zbierającego skrzynki? Jak wygląda wykrywalność takiego bota? 

Opublikowano

Korzystając z tematu chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze możliwość kupienia jakiegoś bota zbierającego skrzynki? Jak wygląda wykrywalność takiego bota?

nanobot

dob

oba niewykrywalne na ten moment.

f1a327ea2f.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...