Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ameryka czy Europa?

Breejg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Chciałem się zapytać gdzie najbardziej opłaca się grać na serwerze amerykańskim czy europejskim, czy jest jakaś różnica między tymi serwerami?

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Czy odczuje ten ping jakoś bardzo?

Bo jak gram na koreańskim elswordzie to ping odczuawam tylko przy dropie i sprzedawaniu itemów (0,5s opoznienia) a grajac na amerykańskim elswordzie to w ogole nie ma pingu. 

Opublikowano

Czy odczuje ten ping jakoś bardzo?

Bo jak gram na koreańskim elswordzie to ping odczuawam tylko przy dropie i sprzedawaniu itemów (0,5s opoznienia) a grajac na amerykańskim elswordzie to w ogole nie ma pingu. 

Ping w B&S jest bardzo ważny w PvP zmienia wiele a pewnie ping tam będzie 150+, naprawdę nie ma po co grać na Amerykańskim skoro Europejski jest taki sam.

@Edit w dodatku chciałbym wspomnieć, że Eventy będą się odbywać w nocy albo z samego rana o ile takie będą (na czas), a znając NCsoft to takie się również pojawią. 

没我爱

Opublikowano

Oki doki i tak jeszcze pomysle co wybrac, ale możliwe, ze zagram na obydwoch i stawierdze po prostu gdzie mi lepiej. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i mozna zamknac.

Opublikowano

Breejg przy wyborze serverów Amerykańskich czy Europejskich zazwyczaj w grach MMO chodzi o wydawców np. Tera inny wydawca  w EU a inny w US gdzie w US lepiej się grało mimo pingu bo byli bardziej przyjaźnie nastawieni do graczy i było mniej P2W  a tu masz tego samego wydawcę więc wszystko będzie wprowadzane w tym samym czasie (tak myślę bo to raczej logiczne) tak, że przy tej grze nie ma sensu się zastanawiać czy EU czy US jeżeli grasz w Polsce czy innym Europejskim państwie :) 

PS: w ciągu pisania tego posta zdążył alkohol uderzyć do głowy nie nie rozumiem co napisałem i po co to pisałem jak zamknołeś ten emaat 

PSS: idę sięnapic :D 

1452284540-syg_sashimo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...