Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag na co wydać 45 kk

max500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się na co wydać 45 kk. Posiadam dywan oraz Chicka Norrisa. Zaczynam grę na tym koncie więc mam dopiero 15 lvl(mag) . W przyszłości chciałbym używać przede wszystkim sp 2 oraz sp 7.

Opublikowano

Resy, eq to podstawa, cygan to tak średnio do normalnego użytkowania. Podstawową kartą maga jest pos. 

Resy kupisz za takie ~10-12kk, mogą być A, ale polecam ci sie pobawić z różnymi resami, np. buty na 57 na wode dają ładny res, a nie są tak drogie, no jeżeli masz zamiar expić do 90 lvl i to szybko to rózga na 63 u7+8 powinna styknąć, a jak będziesz lamić i wolno wbijać, albo wcale nie wbijać do 90 to na 63 jakaś taka u5+6 powinna styknąć,a potem zmieniasz na rozbójników(pvp), serafin(pve) jestem użytkowniczką tej pierwszej broni i jest spoko. Szata na 74. Pamiętaj! Resy to podstawa.

Opublikowano

Tak jak mój przedmówca wspomniał - resy to podstawa, więc kup je na początku. Ja osobiście polecam resy z A są wystarczalne. SP7 maga jest średnie lepiej zainwestować w jakiegoś Vulca bądź Poska. Rózga na 63lv u6+5 i zbroja to samo ;)

Opublikowano

Skończonym debilizmem jest kupno rózgi u6+5 z osłonką ;). Koszt rózgi i perfum może wynieś (+/-) 15kk! Jeżeli jednak kupisz czystą u6+5 i sama kupisz osłonkę to zmieścisz się w budżecie 5KK bo nie masz co szaleć na taką rózgę bo nawet różnicy nie zauważysz. Jeżeli masz już resy które rzeczywiście stanowią podstawę to zainwestuj w Holly+9/Posa+9. Zależy co wolisz bo jak wolną grę mało dynamiczną to kup Holly, jak lubisz ciekawą grę to posejdona. Nie zapomnij o wr +40% światla/wody. I tyle. Na więcej kasy Ci nie starczy ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...