Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o nagrywaniu Gothic'a od pierwszej części aż do trzeciej części?

Bambusx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Co myślicie o nagrywaniu Gothic'a od pierwszej części aż do trzeciej części? Wiem, że nie będę miał dużej oglądalności, ponieważ Gothic'a jest już bardzo dużo na Polskim YT, ale chcę to robić. Planuje prowadzić kanał "Gamingowy" na którym będzie można spotkać większość Gier typu RPG, takie jak Gothic. Jakieś porady?

Opublikowano

Ja chętnie pooglądam tą serię o ile osobą ją tworząca ma do tego predyspozycję. Let's play'ie ogląda się przyjemnie tylko wtedy gdy osoba je tworząca jest interesująca, nie chce być zabawna na siłe oraz ma przyjemny nieupierdliwy głos

Opublikowano

Jak już wspimniałeś, jest już dużo Gothica na polskim Youtubie i nawet jeszcze go nagrywają.

Bez dobrej reklamy pewnie nie będziesz miał nawet powyżej 500 trwałych widzów.

Co do pomysłu, żeby zrobić typowo gameingowy kanał to dobry pomysł. Sam zawsze takie lubiłem.

Ale też byś musiał nagrywać całą serie, a nie ułamki gry i koniec, nowa seria.

Opublikowano

Według mnie spoko, Gothic zawsze na propsie, ale błagam nie gadaj kiedy są dialogi. Nienawidzę tego, jest to irytujące zwłaszcza jeśli ktoś w tym czasie sypie sucharami dot. dialogu... Jak coś zaczniesz możesz napisać do mnie PW, chętnie obejrzę pierwszy odcinek :)

Z ciekawości. Ile masz lat?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

już jest polski gotik wq pigulce, albo tylko 1 czesc nie pamietam, ale lepszego nie zrobisz :P

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jeżeli masz przyjemny głos dla ucha oraz nie krzyczysz do mikrofonu, to sama obejrzę ;) Nie gralam i nie oglądałam let's play z tego, więc z chęcią obejrzę. Jeżeli zależy Ci na wielu widzów, to raczej powinno nagrywać się gry, które są nowe, bo ludzie z ciekawości będą patrzeć, przynajmniej mi się tak wydaje.

Opublikowano

I jeszcze dodam, że jeżeli będziesz już nagrywał to warto dodać to tego jakieś przynajmniej małe modyfikacje.

Bo aktualnie nagrywać czystą wersję, to trochę nuda dla widza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...