Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL turnieje

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakieś darmowe ? Nie muszą tam być nagrody, chce tylko zobaczyć czy uda mi się wygrać .

Opublikowano

Jest duzo takich stron, wystarczy wstukac w google. Kiedys nawet probowalem z ziomkami na jakiejs stronie (turnieje co 3dni tam byly) ale w 1grze okazalo sie ze gramy na x3master x2challenger i podziekowalismy :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Polecam topgaming, czeska strona, która dostała polskie tłumaczenie bo dużo ziomów się tam kręciło. Turniej aramowy co tydzien, 5v5, 3v3 itd. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A jakieś darmowe ? Nie muszą tam być nagrody, chce tylko zobaczyć czy uda mi się wygrać .

Na szczęście masz mnie i oszczędzisz sobie czas. Mając platynę nie wygrasz żadnego turnieju, MOŻE JAKIMŚ CUDEM 400RP w jakimś gównie najgorszego sortu.

Opublikowano

Na szczęście masz mnie i oszczędzisz sobie czas. Mając platynę nie wygrasz żadnego turnieju, MOŻE JAKIMŚ CUDEM 400RP w jakimś gównie najgorszego sortu.

A bo ty się znasz ;) Kolega może gra lepiej niż platyńczyk? ;p

Jest dużo stron na internecie, wystarczy w sumie wejść w google.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Platyna była wbita na szybko z unrankeda, bo nie chciałem goldowej ramki . Wg mnie plat 3 po 80 rankach to całkiem dobry wynik . Dziękuje wszystkim za odp, mozna zamknąć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...