Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy da się ręcznie przetłumaczyć niektóre rzeczy w innych wersjach Isro? wiem że nie ma programu którym można tłumaczyć obcojęzyczne silki ale czy można to robić ręcznie? nie orientuje się zbytnio ale gdzieś dane dotyczące np itemków muszą być zapisane to i powinno dać się je zmienić. czy ktoś tego próbował?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

oki zobaczyłem obydwa i pk2 i ten loader teraz pytanie do jakich wersji silka co będzie pasować, chodzi mi tu o rusro, vsro, csro, itd co do czego działa i komenty bym poprosił czy działa na pewno i czy działa- tłumaczy dobrze. ważnym aspektem jest również bot do takiej wersji silka , darmowy i żeby był dobry .

#down# o angielski

Mam jescez pytanie jaki bot do jakiej wersji pasuje/ działa?

Edytowane przez rooszeiry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

oki zobaczyłem obydwa i pk2 i ten loader teraz pytanie do jakich wersji silka co będzie pasować, chodzi mi tu o rusro, vsro, csro, itd co do czego działa i komenty bym poprosił czy działa na pewno i czy działa- tłumaczy dobrze. ważnym aspektem jest również bot do takiej wersji silka , darmowy i żeby był dobry .

W ogóle co Ty chcesz zrobić? Mieć to po polsku czy zwykłe za angielszczenie.

Opublikowano

Jak na kazdym servie nie mozna edytowac media.pk2. Tylko nie ma jak zato dostac bana, ponieważ wszystkie zmiany media.pk2 sa widoczne tylko u ciebie. A więc jezeli sam sobie ss nie zrobisz i wyslesz gm ze checsz bana to nie masz szans zebys go dostal. :D

[TUT] - Poradnik Wr dla początkujących

plejas_7_1.png

Jeśli w czymś ci pomogłem to daj mi + ;)

1291495354-U115053.png

Opublikowano

narazie myśle nad wyboerm Rusro jest tam rbot i jak to tera wyglada z modyfikacja pk2? tak jak wszedzie indziej czy wystarczy edx loader? no i takie pytanie jak daleko ruski sa zaawansowane dalej niż isro czy nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

narazie myśle nad wyboerm Rusro jest tam rbot i jak to tera wyglada z modyfikacja pk2? tak jak wszedzie indziej czy wystarczy edx loader? no i takie pytanie jak daleko ruski sa zaawansowane dalej niż isro czy nie?

Na RUSRO masz 10 dg, a na ISRO 11dg.