Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carolinemt2- jedna wielka porażka

zabujca34567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Propsuje, też na początkach serwera wyrzucałem tymi szkatami :) Shaggy Oszukał mnie więc nie ma prawa bytu ten serwer. Tak Samo tylko pod $$ ten serwer zawinie sie zrobi znów z Kretem i bedzie lizal dupe jaki to on dobry. Nie polecam tracić czasu.

Opublikowano

Panie zabujco, serwer jak każdy. Jeden dobry drugi mniej, ale temat dość dziwny. Zakładasz temat by nie polecić serwera ze względu na takie "eventy" tak? Słusznie. Tylko zauważ że może komuś się takie coś podoba xD

Co to były za itemy, jakieś pro? hehe :P

Opublikowano

jak bugować szkaty ? pw pls

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Fajne macie eventy szkoda że po godzinie wszystkie szkaty były zabrane i cofka serwera , ja tam polecam server to że adminowi zdarzyła się wpadka którą zaraz naprawił no cóż też człowiek i popełnia błędy

Opublikowano

Shaggy może odpiszesz ludziom na  forum co jest grane ?

Mam wyjebane na to forum, mam tutaj perma na IP(Ale siedzę hihiih)

Powiem Ci tak :) Szkatułki z filmu zostały usunięte 20 min. po całym zajściu, widać to po postach na FanPage.

W życiu nic nikomu nie dałem - p********y Deco nie potrafi napisać sklepów - taka jest prawda

Itemy dało się kopiować przez opcję edytuj, która jest już teraz wyłączona.

Na serwerze gra 650+ osób w szczycie i nikt nie narzeka. Gospodarka trzyma się bardzo dobrze, szkatułki są w cenie i idzie na nich zarobić.

Nie widzę powodów do robienia kolejnej dramy, próbowali mi zniszczyć ten serwer 4/5x, a ja nadal stoję, wystarczyło cofnąć grę o 45 minut.

Ja błędu nie popełniłem - popełnił go Deco - człowiek z depresją. Nie wolno mu zwrócić uwagi bo leci groźba, że Ci serwer wypierdoli.

Zapłaciłem 600zł za sklepy, potem 300zł za naprawę ich, a na końcu usłyszałem, że "Mój sors jest zjebany i nic nie da się z tym zrobić".

Dziwne, że z bugami na średnie itd. też się nie dało nic zrobić, bo "sors był zjebany" a Sensual naprawił to w 15 minut, przykre jest zachowanie niektórych ludzi :)

W skrócie - serwer stoi i ma się dobrze, nie mam nic więcej do powiedzenia :) Mam pecha, który mnie nie opuszcza i tyle :D

@Autorsku Tematu

Znajdziesz mi jeden element, którego nie dopracowałem :)?

Opublikowano

Serwer jest z*******y, gra duzo ludzi, caly czas przybywa i zapewne na wiekszosci serwerów by sie tak stalo, ze po takim zajsciu, ktore spowodowalo kilku popierdów umyslowych serwer padnie. Jestescie bandą debili, która probuje sie odegrac na Shaggym. Nie wiem co on wam zrobil, bo go nie znam, przynajmniej póki co. Shaggy jak wiecie jest sam na serwerze, ogarnia to i moim zdaniem serwer jest jednym z najlepszych serwerów, ktore teraz stoja, jak nie najlepszym ;> Pozdrawiam, Żółwik.

Opublikowano

Dzięki @UP

Robie co mogę żeby grało wam się dobrze :)

Mogłem zamknąć serwer i robić jakieś reworki, ma to sens? Tutaj chciałem być fair i obronić się, a nie dymać ludzi, że tam powiem. Mimo wszystko i tak powiecie, że kradne chociaż moje serwery stoją bardzo długo :) To gracze odeszli ostatnio z Lastivii po g****o dramatu. Miesiąc przed zamknięciem robiłem jeszcze update tam. Nie muszę się tłumaczyć z niczego, niesprawiedliwa jest administracja mpc, mogę mieć ten zakaz, ale dlaczego inni mają po 200 serwerów i nie mają zakazu? Bawi mnie to trochę. Startuje 5 reworkow w ciągu tygodnia, a jak ktoś robi normalny serwer to nie może go publikować, bo podobno kradnie. Fajnie byłoby znaleźć jakieś dowody na to, żaden mój serwer nie padł szybciej niż po 8 miesiącach. RalioS chyba po pół roku, ale tam miałem sporo błędów, bo się jeszcze uczyłem. Zachowanie administracji nie jest fair w stosunku do mnie. Może nie potrafię najwięcej, ale jak widać potrafię zrobić dobry serwer i trzymać 700 osób bez prezentacji na MPCForum. Zresztą... Tutaj chodzi o pieniążki, które zarabiam, a nie o to czy serwery są stabilne :) Mimo wszystko jeśli o to chodzi to dlaczego mam nadal zakaz? Sami sobie przeczą, nie lubię sprzedajności. Będę chciał to zrobię 30 serwerów, oplacę reklamę i będę miał ludzi. Nawet nie chce mi się walczyć o prezentacje i tak nie otrzymam żadnej odpowiedzi od Makina, o powodzie zakazu tez mogę zapomnieć :)

Serwer c*****y tak jak Shaggy

Zmieniłeś już tło w skompilowanym patcherze :(?

Wyjdź bo wstyd, że siedzisz w temacie dotyczącym mojego serwera pseudo techniku :)

Opublikowano

Czego się dziwić po osobach jego pokroju?

Jak ktoś zacznie coś odwalać na swoim pierwszym serwerze, będzie to robił na każdym kolejnym :D

Taka natura ludzi siedzących w mt2 :D

Opublikowano

Czego się dziwić po osobach jego pokroju?

Jak ktoś zacznie coś odwalać na swoim pierwszym serwerze, będzie to robił na każdym kolejnym :D

Taka natura ludzi siedzących w mt2 :D

Kiedy ja coś odwaliłem :)? Przeczytaj co napisałem wyżej, będę wdzięczny :) Jesteście banda narodowych kurwów jak to Stonoga powiedział ;3 Nawet podoba sytuacja jak jego ^^ 0 dowodów, czyli nic nie było, proste ;/ Głupi są gracze którzy wierzą w bajki ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam wyjebane na to forum, mam tutaj perma na IP(Ale siedzę hihiih)

Powiem Ci tak :) Szkatułki z filmu zostały usunięte 20 min. po całym zajściu, widać to po postach na FanPage.

W życiu nic nikomu nie dałem - p********y Deco nie potrafi napisać sklepów - taka jest prawda

Itemy dało się kopiować przez opcję edytuj, która jest już teraz wyłączona.

Na serwerze gra 650+ osób w szczycie i nikt nie narzeka. Gospodarka trzyma się bardzo dobrze, szkatułki są w cenie i idzie na nich zarobić.

Nie widzę powodów do robienia kolejnej dramy, próbowali mi zniszczyć ten serwer 4/5x, a ja nadal stoję, wystarczyło cofnąć grę o 45 minut.

Ja błędu nie popełniłem - popełnił go Deco - człowiek z depresją. Nie wolno mu zwrócić uwagi bo leci groźba, że Ci serwer wypierdoli.

Zapłaciłem 600zł za sklepy, potem 300zł za naprawę ich, a na końcu usłyszałem, że "Mój sors jest zjebany i nic nie da się z tym zrobić".

Dziwne, że z bugami na średnie itd. też się nie dało nic zrobić, bo "sors był zjebany" a Sensual naprawił to w 15 minut, przykre jest zachowanie niektórych ludzi :)

W skrócie - serwer stoi i ma się dobrze, nie mam nic więcej do powiedzenia :) Mam pecha, który mnie nie opuszcza i tyle :D

@Autorsku Tematu

Znajdziesz mi jeden element, którego nie dopracowałem :)?

Ty jestes uposledzony, jezeli sklepy dzialaja na tym samym systemie komunikacji (DB<=>game) wszedzie bez problemow i tylko ty na swoim zjebanym serwerze masz problem z "dublowaniem itemow" ktory wystepowal w wersji dzialajacej na P2P to logiczne jest to ze twoje src jest spierdolone lub konfiguracja serwera ze dzieja sie cuda to raz, dwa dales 300zl i dostales poprawki + inne ktore zrobilem ci dodatkowo i to ty SAM  sie zaoferowales z kasa nie ja od ciebie zadalem. 

nt. Sensuala sie nie wypowiadam tak samo jak o innych ludziach typu teodor czy miszcz flourine bo szkoda mi klawiatury:)

Jestes lizodupem nikim wiecej, latasz za tym kto ci najwiecej da i nie napisales ile odemnie dostales pomocy gdy do mnie spamowales i prosiles o pomoc bo ci cos nie dziala jak tworzyles serwer.

Co do serwera nie wiem czy jest co polecac skoro prowadzi go 16latek z bujna wyobraznia i super kolegami

ban.gif

Opublikowano

To i ja dorzucę coś od siebie bo pewnie mój post zostanie niebawem usunięty z forum caroline ;d Grałem na tym serwerze wraz z dziewczyną i kilkoma znajomymi od jakichś dwóch/trzech tygodni. Zarabiałem pieniążki swoim surą wp i niecały tydzień temu kupiłem postać wojownika 97lv za yangi. Od momentu zakupu nie korzystałem z tej postaci bo byłem w Krakowie u dziewczyny, a sam jestem z podlasia. Przeczytałem na fanpage'u Caroline na fb, iż w ten weekend mają być raty, więc postanowiłem wbić 99lv na kupionej postaci. Zacząłem expić w sobotę (06.02) rano, po 10. Po czym dostałem bana. Na forum pojawiły się screeny, na których RZEKOMO widać, że expię na wh - http://forum.carolinemt2.pl/index.php?/topic/1299-jak-97lvl-dobija-maxa-pallxito-wh/ - link do tematu z ss'ami. Na wskazanych ss'ach nie widzę żadnych podstaw... Osoba, która robiła ss'y sama mogła mieć wh, mogła zrobić screeny po użyciu przez siebie pelerynki... różnie mogło być - screeny nie wskazują jednoznacznie. Pomijając fakt, iż sam Shaggy pisał pod innym takim tematem, że nie może dać bana na podstawie ss'a...

Przecież po tym to ja mogę stwierdzić nawet, że ty masz WH. Musi być film.

Ale jak mogę kogoś zbanować bez filmu? Weź nawet telefon do łapy i nagraj 4 sekundy biggrin.png

http://forum.carolinemt2.pl/index.php?/topic/1112-wh/ - link do tematu smile.png Czy każdy gracz jest traktowany równo? Jak widać nie. Siedziałem  na ts'ie około godziny na wyjaśnienie - bezskutecznie... Napisałem wraz z dziewczyną do shaggy'ego prywatną wiadomość na forum. Dostaliśmy informację, że dowód jest w temacie zgłoszenia. Po spytaniu admina dlaczego na podstawie ss'ów chłopak dostał bana a inny gracz nie, otrzymaliśmy odpowiedź że Shaggy RZEKOMO widział postać na bocie w nocy (z zastrzeżeniem iż postać nie była nawet zalogowana). Gdy poprosiliśmy o sprawdzenie postaci i logowań GM napisał że nie dziś w nocy, a 2 albo 3 dni temu CHYBA - czy to jest poważne? Grzecznie poprosiliśmy o sprawdzenie sprawy ponieważ postać kupiliśmy niedawno i w zasadzie nie graliśmy na niej można powiedzieć. Screeny z rozmowy:

27387263134942952867.png

67862568806722870762.png

81382279000742095533.png

W tej sprawie nadal bez odzewu - nasza wiadomość została odczytana i pozostawiona bez echa. Z serwera odchodzimy na inny i zabieramy ze sobą całą gildię... Pomijając również fakt, iż zbanował gracza za "kradzież" na podstawie słów pachoła, który mu lizał dupę zamiast sprawdzić wszystko po logach... Po całym zajściu wszedł na zbanowaną postać i rozdawał eq ;) Mało tego, wystawił broń ze zbanowanego konta w konkursie na fanpage'u !! No żenada... Gdy zwróciliśmy na to uwagę to usunął post i zablokował nas na fb ;d . Czy to jest poważne? Gdyby nie miał nic na sumieniu nie robiłby takich jaj :) . Broń o której mowa ma identyczne bony, w tej samej kolejności, ten sam +, te same kd i ich kolejność a Shaggy mówi że sobie taką zrobił sam :) No brak mi słów... Serwera nie polecam nikomu ze względu na administrację...

Opublikowano

Niew grałam na serwerze, ale z tego co czasem zaglądam to nie ma tam mnóstwa osób.. Co się dziwić, skoro właściciel nie ma dobrej reputacji. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...