Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toradora! - dyskusja

HarryPotter:*xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niesamowite anime! Ogólnie jedno z tych jedynych w których postać według mnie typu "loli" była ciekawa, postać gościa wyglądającego jak z yakuzy props, lubię takie agresywne klimaty :D

Sam obejrzałem to anime zaraz po Tonari no kaibutsu-kun, które wyszło z pod ręki tej samej autorki! Oba anime są godne polecenia.

Fabuła 7,5/10 (No cóż, romans to jednak romans i nic prócz zakochania, paru schematycznych niespodzianek mało kiedy dostajemy)

Kreska 9/10 (Wielbie takie kreski, myślę że przez to że od podobnej zaczynałem przygodę z oglądaniem anime wyłącznie z przyjemnością, a nie dla zabicia czasu)

Postacie: 7/10 (Główni bohaterowie są oki, trochę mnie bawiła Matka(?) tego gościa co wyglądał jak z yakuzy, bo była taka tajemnicza, lekka pijaczka i erotomanka według mnie xD)

Polecam :D! Niestety drugie sezonu się pewnie nie doczekamy, tak jak w przypadku Tonari no kaibutsu-kun :/

giphy.gif

Opublikowano

Taiga z początku mnie wkur* ale z czasem dała się lubić :3 To samo było z Ami, na początku trochę denerwowała. Z Taigą było z nią kilka śmiesznych scen

na samym początku z udziałem papugi, jak dostała piłką w łeb i wiele innych

Te sceny również bardzo mi przypadły do gustu i czasami sobie je przypominam

jak go chciała ratować na basenie / w lesie jak się przyznała, że kocha Ryuujiego / jak się klasa dowiedziała o tym, że Taiga znikła i te oczy wielkie / scena z mikołajem / Taiga vs Sumire / całowanie w pokoju itp.

Super

Romans

to że oni będą razem było bardzo przewidywalne, ale ogólnie fabuła dobra. Wiedząc, że na 99% coś takiego będzie miało miejsce to przyjemnie się oglądało

Zakończenie ekstra. Chciałbym dostać jakąś kontynuacje :(

Oceniłem na 9/10.

PS.

Opublikowano

Bardzo mi się podobało to anime, od początku aż do samego końca. ;) Oglądając Toradore można wyczuć trochę humoru, ale wiadomo, że nie zawsze jest tam kolorowo, a to sprawia, że coś się dzieje i anime nie nudzi się tak szybko i nie odkładamy go na bok, ja osobiście obejrzałem to anime w jeden dzień. :D Ogólnie za całość dałbym 10/10, bo nie często się zdarza, aby jakieś anime mnie tak wciągnęło.

Opublikowano

A mi za to średnio przypadło do gustu.. Znowu bohater tyrany przez dziewczynę, ona ma zawsze problemy, on jej ubliża.. Rozumiem, żeby jakoś na to reagował, by wyszło z tego coś ciekawego, a tak to mi to w ogóle nie pasowało.. Takie 7/10, bo wiadomo, tutaj była strzałka głowna kierowana na romans, ale mi średnio się podobało.

Opublikowano

Prawdopodobnie jestem jedną z nielicznych osób, którą to anime wkurwiało tak nieziemsko, że zawitało w to oto magiczne miejsce:
7682214529513711434308.jpeg

Mega wkurwiające to blond dziecko i to tak, że po 5 minutach miałem jego serdecznie dość. Fabuły nie ma co oceniać, bo podobny wątek można znaleźć w kilkunastu innych seriach. Jakieś humorystyczne wpadki itp. do mnie nie przemawiały, nie powodowały uśmiechu na twarzy, wręcz przeciwnie. Do tego jakieś takie nudne mi się wydawało. Ogółem dla mnie nic ciekawego, słaby romans - > drop po 5 odcinkach 3/10. :v

Opublikowano

Mnie Taiga jedynie zirytowała w pierwszym odcinku. Jednak czym dalej oglądałem tym okazywała się ciekawszą, zabawniejszą i fajniejszą bohaterką.

A ostatecznie anime okazało się czołówką najlepszych komedio-romansów szkolnych.

Seria bardzo wciągająca od początku do końca. Praktycznie wszystkie postacie można było polubić. Nawet drugoplanowe się pozytywnie wyróżniały.

To jedna z najśmieszniejszych komedii, jakie oglądałem.

9/10

Niesamowite anime! Ogólnie jedno z tych jedynych w których postać według mnie typu "loli" była ciekawa,

Pettanko, a nie loli. To duża różnica.

Loli to dziecko, a pettanko to starsza dziewczyna z bardzo małymi piersiami.

Opublikowano

To anime tak mnie wciągnęło, że obejrzałem je tego samego dnia co zaczałem. Po prostu było świetne. Masa świetnych scen, bardzo dobrze wykreowane postaci. W sumie to właśnie postacie w toradora są moim zdaniem największym plusem i ich rozwój sprawiał, że to anime mnie tak interesowało i tak przyjemnie się je oglądało. 9-10/10

Opublikowano

Anime oglądane przymusowo ( nie lubie porzucać serii). Oglądałem je przywiązany do fotela z przyklejonymi powiekami.  Według mnie jest to przeciętne anime z wkurzającą główną bohaterką - Taigą. Reszta postaci była całkiem spoko - dało się ich polubić. Anime przewidywalne - po 3 odc wiadome było jakie będzie zakończenie. Ryuuji zawsze pomagał Taidze (nie wiem jak to odmienić ;d) lecz ona zawsze się na nim wyżywała - takie dziecinne zachowanie. Koniec mi się spodobał

wreszcie główny bohater - Ryuuji uwolnił się od wiedźmy :D

IDcncno.png

Opublikowano

Anime oglądane przymusowo ( nie lubie porzucać serii). Oglądałem je przywiązany do fotela z przyklejonymi powiekami.  Według mnie jest to przeciętne anime z wkurzającą główną bohaterką - Taigą. Reszta postaci była całkiem spoko - dało się ich polubić. Anime przewidywalne - po 3 odc wiadome było jakie będzie zakończenie. Ryuuji zawsze pomagał Taidze (nie wiem jak to odmienić ;d) lecz ona zawsze się na nim wyżywała - takie dziecinne zachowanie. Koniec mi się spodobał

wreszcie główny bohater - Ryuuji uwolnił się od wiedźmy :D

nie uwolnil, bo ona wrociła do niego... Bodajże po endingu

Opublikowano

nie uwolnil, bo ona wrociła do niego... Bodajże po endingu

I na powitanie mu

przywaliła.

A już miałem nadzieję ;< Biedny Ryuuji zawsze pod górkę. A już myślałem że spokojnie będzie mógł szukać swojej ulubienicy (normalnej) ;d

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...