Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Jaki proponujecie pomysł, abym zrobił plugin na serwer?

su1414

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pisze sobie od paru miesięcy pluginy, i nie mam kompletnie pomysłów. Jestem w tym ujowy, ale cóż, nudzi mi się. A więc, macie jakies pomysły? Zależy mi na tym aby to nie był MiniGame, bo zazwyczaj każdy to proponuje xD Chciałbym aby to był plugin który dodaje do serwera coś, co przyda się każdemu, na każdym serwerze etc. Chciałbym też aby takiego pluginu już nie było. Dzięki.

Autor pluginu SuSeuDrop (najprawdopodobniej nie bedzie kontynuowany): http://www.mpcforum.pl/topic/1499129-dl-innowacyjny-drop-config-bez-backdoor%C3%B3w/

Opublikowano

@su1414 Dodaj plugin na sprawdzanie. Np. jesteś sam na serwerze i jakiś cheater. Ty jesteś administratorem i chcesz go sprawdzić jak się bije podczas pvp, ale chcesz być tylko widzem. Nie masz innego gracza, który by mógł to zrobić, dlatego proponuję, abyś zrobił taki plugin na sprawdzanie, tylko na czym on będzie polegał? Administrator wpisze komendę np. /bot i wtedy obok niego pojawia się bot w diamentowej zbroi, który nie umie się bić, ale jakieś tam obrażenia zadaje, żeby nie było podejrzeń. I dzięki temu będzie można sprawdzić gracza, nie mając nikogo innego na serwerze. :)

Opublikowano

Plugin "Redline", który sprawia że po wyjściu za czerw. linie (zaznaczony teren, najlepiej, bo co jak ktoś sobie zrobi czerwoną linie wokół gildii?)
może wejść spowrotem za 3-5-10 sekund (do ustawienia w configu najlepiej).

Plugin znany nam, ale na MPCforum takiego nie ma.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...