Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję tytułu filmu

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry

Poszukuję tytułu filmu z gatunku horror. Opowiadał on o 3 byłych żołnierzach marynarki wojennej, którzy podczas pewnej misji w podziemiach zobaczyli wykute nadruki na ścianie i zostali opętani. Wszyscy potem zostali malarzami, w piwnicy jednej z żon tych żołnierzy były zwłoki grubasa. Cały film się zaczynał w zoo, w którym ten który został pierwszy opentany, opętał pewną matkę która wrzuciła własne dziecko do wybiegu dla lwi (lub innego). 

Nie pamiętam dokładnie, więc przepraszam, że napisałem to nie po kolei. I jeszcze jedno, całą tą sprawą zajmowało się dwóch policjantów, jeden z nich zginął właśnie z rąk opentanego, a drugi był przy egzorcyzmach.

Dziękuję, jeśli ktoś mi pomoże, lub będzie próbował.

Pozdrawiam,

Adder.

Opublikowano

Kurdę znam to zaraz znajdę.

Przeszukałem 3 lata horroró na filmweb, ale to chyba się pod ten gatunek nie łapie :/

Będę w domu to poszukam pod Thriller. Tam była jakaś akcja w zoo, nie? Chyba jakaś dziewczynka coś malowała.

//EDIT

Weź sprawdź "Zbaw nas ode złego", bo ja teraz nie mogę :) @554461402688252517908.png Adder.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@PigmejQ Nie - ten co był opętany, "wyrzeźbił" w ścianie te same napisy co były w tym miejscu, w którym się opętał, pokazał to tamtej matce, a ona rzuciła to dziecko, miało rozbitą głowe, ale przeżyło. A on zamalował ten napis.

@Edit Kolega PigmejQ pomógł. Wielkie dzięki. Zamykam, tytuł to: Zbaw nas ode złego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...