Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek z 10E

vouc3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 10e w portfelu steam i chciałbym cos robic,wiem,że polecacie trade więc ile kupic kluczy i jaki skin za to wołać?

Opublikowano

Po wejściu nowej operacji / wyprzedaży / skrzynki nakup za to naklejek Titan (wtedy ceny spadną w dół dość dużo) - ich cena będzie mega rosnąć z tygodnia na tydzień.

Osobiście mam ich ze 100, kupowałem po 80 centów a teraz każda jest warta prawie 5€ i cena rośnie...

Opcja 2. poluj na jakiś item "Case Hardened" z dużą ilością blue - im więcej tym lepiej, ludzie czasami nie zdają sobie sprawy co tak naprawdę maja i wystawiają Blue Gemy po cenie marketowej, gdzie takie itemki osiągają kosmiczne ceny.

Opcja 3. CSGODouble (nie polecam, przepierdzielisz).

Opcja 4. CSGOLounge (mała szansa że coś z tego zarobisz).

Opcja 5. Skrzynki (nawet nie będę komentować bo wiadomo że na skrzynkach zarobi 1 na 1000 osób ).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Co jak co, ale jeśli umiesz rozsądnie grać do csgodouble jest najszybszą formą zarobku. W jeden dzień z 50 euro dobiłem do 300, także widzisz.. Trzeba jednak znać umiar i nie wrzucać więcej, niż sobie ustaliłeś. ja wrzucałem początkowo po 2k, aż nie dobiłem do 100k. Potem różnie - po 2, 5, 8, 10, ale nie więcej, bo tylko stracisz :)

Handel kluczami jest skuteczny, ale żmudny. nie licz na szybki zarobek.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Przykładowo naklejki TITAN, już nigdy nie wrócą, więc będą one wyjątkowe. Tak samo jak najlepsze naklejki IBP z Katowic 2014. Pozdrawiam

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Trade'y - pewny zarobek, ale powolny.

CSGODouble - pewny i w miarę szybki zarobek, ale musisz znać umiar i swoje możliwości budżetowe.

Jackpoty - niepewny zarobek, ale szybki i duży (przy dużych betach), fajną opcją są pojedynki 1vs1 - ktoś ustawia stawkę za jaką wchodzicie we 2, np. po 5$ i macie po 50% szansy na wygraną - wygrywa 1 osoba. 

Lounge - w miarę pewny zarobek, ale przy dobrej wiedzy o drużynach i ich dyspozycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...