Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2- Create_NO_APPROPRIATE_DEVICE

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu kupiłem nowego laptopa i chciałem wrócić do metka, ale wyskakuje mi właśnie taki błąd jak w nazwie tematu. Nic nie pomaga... Miał ktoś z Was podobny problem i jak sobie z nim poradził ?

Mam windowsa 10

1363095337-U286162.png
Opublikowano

zainstaluj netframework 4.0 / wciśnij ppm na launcher, wybierz właściwości i ustaw zgodność z windows 7/xp
PS: wyszukiwarka nie boli

Opublikowano

Czy jakbym nie wyszukiwał tego wcześniej to pisałbym ze nic nie pomaga ? Odpalałem tak jak mówisz i nic..

Netframeworka zainstaluje, nie pomyślałem o nim, dzięki

1363095337-U286162.png
Opublikowano

ściągnąłem program do aktualizacji wszystkich sterowników oraz próbowałem zmienić na tryb zgodności na wszystkie sposoby (i na windowsa 7, 8, viste itp) i nic to nie dało :(

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Problem jest dość znany, jeśli jest to serwer globalny, uruchom grę w trybie zgodności z windows 8 (bo zapewne masz windows 10) w każdym bądź razie, ten błąd wymaga abyś użył go w trybie zgodnym, oraz abyś podniósł uprawnienia.

Uruchom program w trybie zgodności z windows8 i zaznacz "uruchom jako administrator" wówczas problem nie powinien już wyskakiwać, i w przyszłości należy o tym pamiętać.

Pozdrawiam, i życzę wszystkiego dobrego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...