Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skonfiguruję/spolszczę Ci plugin

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawienie projektu

Witajcie!

Chciałbym zacząć bardziej pomagać użytkownikom tego forum, dlatego więc robię osobisty projekt - będę Wam spolszczał/konfigurował pluginy kompletnie za darmo.

Jeśli macie problem z angielskim, lub jeśli nie jesteście najlepsi w konfigurowaniu, ja chętnie Wam pomogę.

Od razu mówię, że nie zamierzam się zajmować skryptami.

Za darmo? Gdzie tkwi haczyk?

Haczyku nigdzie nie ma, robię to zupełnie za darmo, więc nie będziecie musieli się martwić, że naślę na Was komornika (bo zrobi to ktoś inny).

Pewnie już myślicie, że jak za darmo - to byle jak - właśnie że nie.

Moje prace będą zawsze porządne, jedyna przeszkoda, jaka może wystąpić, to to, że będę czasami potrzebował nieco więcej czasu na skonfigurowanie pluginu, ponieważ nie znam wszystkich i jeśli będzie jakiś nowy, będę musiał go najpierw trochę poznać.

Jak zamówić taką usługę?

Nie jest to nic trudnego. W tym temacie piszecie, jaki plugin byście chcieli skonfigurować/spolszczyć, a ja osobiście się z Wami kontaktuję poprzez prywatną wiadomość.

Kiedy już do Was napiszę, będziecie musieli podesłać mi plik, który prawdopodobnie się nazywa config.yml  (najczęściej tak jest).

Robienie mojej pracy zajmie do 24, jeśli będę na komputerze. Jeśli będę miał więcej czasu, wyrobię się zdecydowanie szybciej.

Wasze pytania

Pytania związane z tym projektem, możecie śmiało zadawać tutaj, natomiast jeśli się wstydzicie, zawsze możecie zagadnąć do mnie na prywatną wiadomość. ;)

Wraz z zadawanymi przez Was pytaniami, będę je tutaj umieszczał wraz z odpowiedziami. Nie oznacza to, że nie będę odpowiadał Wam na pw lub w poście.

1. Czy ja spolszczam komendy, czy wiadomości?

Zależy od pluginu, jeśli będzie łatwy dostęp do komend, je też będę mógł spolszczyć.

Moje uwagi

Mam kilka uwag do Was dotyczących tego projektu.

Tak jak wspomniałem na początku, nie będę się zajmował niczym, co jest związane ze skryptami, więc nawet nie podsyłajcie.

Moje prace nie będą miały żadnych wirusów, jednak jeśli ktoś z Was mi nie będzie wierzył, to nie będę widział problemu w wysłaniu skanu do pliku.

Jeśli któraś z moich prac wywala błędy, nie bójcie się napisać w tej sprawie do mnie na pw. Nie zapomnijcie dodać, w którym miejscu wyskakuje błąd (o ile takowy występuje).

Każdy plugin będę konfigurował na nowo, niezależnie czy już go wcześniej komuś innemu robiłem, czy nie. <--- istotna informacja

Pamiętajcie! Jeśli napiszę do Was na pw, a Wy w ciągu 7 dni nie odpiszecie mi na pw/nie wyślecie pliku, dostaniecie ostrzeżenie. :)

Jeśli moja praca Ci pomogła, prosiłbym o zostawienie "Lubię to!", ponieważ mnie to bardzo motywuje. :)
Zapraszam więc bardzo serdecznie do podsyłania pluginów, ja postaram się z Wami skontaktować jak najszbyciej. :)

Opublikowano

Niestety, ale poprzedni temat był zepsuty i nie mogłem go edytować, byłem zmuszony założyć nowy, na co pozwolił @Lord Makin.
Co do mojej ostatniej pracy dla @KrejZi1337 - została ona ukończona, ale niestety nie podołałem wyzwaniu skonfigurowania pluginu TerrarinControl, za co go przepraszam. Co do spolszczenia NCP, mam nadzieję, że wszystko jest okey.

Bardzo fajny i uprzejmy użytkownik, szybki kontakt, polecam. ;)

Opublikowano

Bardzo polecam usługi tego pana :) Szybka robota i profesjonalna. (dwuznacznie to zabrzmiało) :/

O

/V\

/''\

Opublikowano

Potrzebuję pomocy przy konfiguracji  PreciousStones.

Plugin jest nowy, a przynajmniej nigdy o nim nie słyszałem. Jeśli chcesz, abym Ci go skonfigurował, będę potrzebał zdecydowanie więcej czasu niż tylko 3 dni. Przykro mi.

Opublikowano

Kolejny raz korzystam z jego usług i kolejny raz jestem bardzo zadowolony! Bardzo polecam robi to szybko i przede wszystkim poprawnie.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Niestety, ale na chwilę obecną zamykam projekt. Zaczęła się znowu szkoła, będę miał mniej czasu na robienie tego wszystkiego. Pozdrawiam i przepraszam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...