Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Szybko Zarobić Sm

emilop31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Chciałbym Przedstawić Wam Sposób Na Szybkie zarobienie Przydatnych Sm .

Więc piszemy na wołaj że ''Daje np 30kk za doładowanie Sm'' Na Pewno Ktoś napisze Wtedy bajerujemy go że jesteś

Uczciwy i że zależy ci na Sm Wtedy on powie ze chce zaliczkę Odpowiadasz mu że Już wiele razy cie oszukali I straciłeś kupę kasy

mówisz żeby wystawił pote np za 30 kk (tyle ile dajesz za Sm) w Sklepiku i jeszcze raz mówisz ze jak wyśle kod i dojdą Sm to od razu

kupujesz tą pote On Wysyła Sms Ty cieszysz sie Sm Wtedy Wylogowywujesz sie . Ostrzegam zróbcie specjalna postać którą będziecie

Kancić Ponieważ Noby często pisza na wołaj takie słówka jak np kolo67 to nob oszukał mnie itp.

Poradnik W Całości By Me Jeśli coś źle napisałem Poprawcie mnie Lub Jeśli taki Poradnik Już był to przepraszam

Jestem Tu nowy ;) Pozdrawiam

Opublikowano

nitk sie na to nie nabierze ...

Sory ale wczoraj nabrałem kolesia. w Ciągu Miesiąca Miałem ponad 400 Sm Wiec Na pewno ktoś się nabierze Wystarczy odrobina czasu .

Opublikowano

Tia, nabierze się, ale wystarczy, że prześle screena z rozmowy do GM'a i po kodzie na SM dojdą do waszego głównego konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...