Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kobiety - dystans do siebie.

stinny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że większość dziewczyn nie ma dystansu do siebie? Jestem osobą która ma duże poczucie humoru i dystans do wszystkiego. Z kumplami jest ok, tylko raz się rzadko znajdzie co mu coś nie odpowiada, ale kobiety - biorą wszystko na poważnie. Przez to tworzą się kłótnie i problemy...

Opublikowano

Nie porównuj faceta do kobiety bo to jak by porównywać rower do statku kosmicznego... My jesteśmy prości w obsłudze natomiast kobiety złożona maszyneria także nigdy do końca ich nie zrozumiesz xD

PS. założyleś konto na forum do gier żeby zadawać takie pytania? -,-

Cyrk.png

Opublikowano

Badz pewny siebie, przekonujący i zlewaj taki jest pomysl na dziewczyny, oczywiscie w skrocie.Laska co innego mowi, co innego mysli a jeszcze co innego robi.Znam dziewczyny takie i takie które potrafia sie z siebie smiac ale jest to mniejszy procent niz facetow o wiele miejszy

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@Calme to nie znaczy, że możesz nabijać sobie posty :/

Jakoś nie widzę żadnego takiego tematu.

@Arialll to od 2 lat nie jest forum do gier :D

@Hola rozumiem, no ale to jest główny problem nieporozumień :v

Opublikowano

Wychodzi na to, że po prostu znasz niewiele kobiet. O ile w ogóle jakieś znasz (pomijając rzecz jasna gimnazjalne i licealne nastki). 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Zależy o jakim dystansie mówisz, wiadomo że do ziomeczka możesz powiedzieć "Ty k***o j****a, ciągnij mi lache" i on sie nie obrazi, ale w żadnym wypadku, nieważne jak blisko jesteś z dziewczyną jej czegos takiego nie powiesz xD 

Co do innych rzeczy, to po prostu źle dobierasz znajome xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ja miałem ten problem z byłą, która potrafiła z jednego mojego zdania które w moim założeniu miało być śmieszne wymyślić historie o której nikt zdrowy na umyśle by nie pomyślał, w ogóle się pośmiać nie można było bo co chwile coś ze dopisywała wyobrażała i słyszała to co chciała słyszeć także wiesz, ch.ujowy przypadek po prostu  ale tak jest  nie tylko z kobietami ale z ludźmi, u facetów też spotkasz takich typów

zero pożytku z kumplowania lub jakiegokolwiek kontaktu z ludźmi którzy maja kija w dupie przez cały czas, nie warto.

Opublikowano

­Nie kobiety tylko ludzie lub osoby. Jeżeli ktoś bierze coś na poważnie to może być to oznaką tego, że bardziej Cię szanuje lub żartujesz  w taki sposób, że ciężko stwierdzić czy to żart. Dystans oznacza dystans, czym bardziej kogoś lubisz tym jest mniejszy dystans pomiędzy Twoją osobą a inną i jest mniejszy dystans. Jeżeli narzekasz na to, że ktoś się obraża za bycie przezwanym to znaczy, że jednocześnie narzekasz na to, że lubią samych siebie. 

Opublikowano

­Nie kobiety tylko ludzie lub osoby. Jeżeli ktoś bierze coś na poważnie to może być to oznaką tego, że bardziej Cię szanuje lub żartujesz  w taki sposób, że ciężko stwierdzić czy to żart. Dystans oznacza dystans, czym bardziej kogoś lubisz tym jest mniejszy dystans pomiędzy Twoją osobą a inną i jest mniejszy dystans. Jeżeli narzekasz na to, że ktoś się obraża za bycie przezwanym to znaczy, że jednocześnie narzekasz na to, że lubią samych siebie. 

Tak to tłumaczą gimbusiary które płaczą o wszystko co sie powie i czekają aż będziesz przepraszać chociaż ich to nie uraziło xDD

Autopsja.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Bo przecież w dzisiejszych czasach ubliżanie znajomym i kobietom dla zabawy jest takie zabawne...  zazwyczaj tylko na tym zaczyna i kończy się wasz humor. Z chęcią wyselekcjonowałbym was gdybym miał licencje na zabijanie.

Opublikowano

Ja uważam, że nie powinno się obrażać ani kobiet, ani innych ludzi.

Choć to prawdą jest to, że kobiety mają dużo mniejszy dystans do siebie od reszty społeczeństwa. Stąd chyba wzięły się ruchy feministyczne i inne oszołomy, które krzyczą, że wszystko ich gwałci lub inne ciekawe opowieści.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Hehs. U mnie to normalne. Między mną a kobietami jest dystans. Taki że trzymajo sie z dala od mojej osoby :v
A tak na serio. Jak wyżej. Zależy od kobiety. Jedne mogą Cię za wszystko zjeść a inne przyjmują na siebie duże (hehs) no i oczywiście są jeszcze te perełki z chłopskim mózgiem ;)

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...