Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik informatyk

Mezawari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie i cieplutko. Mam pytanie do forumowiczów, a szczególnie mieszkańców Warszawy, Łodzi lub Rzeszowa. Czy w tych miejscowościach jest technikum informatyczne z internatem w bardzo dobrym stanie? W Łodzi znalazłem jedynie jakiś budynek, który wyglądał jak opuszczony psychiatryk, podobnie w Rzeszowie. Pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Moje technikum też wygląda jak Czarnobyl, ale zdawalność matur i testów zawodowych jest na najwyższym poziomie w Polsce. :> Poziom jest bardzo wysoki, ogólnie chodzę do ruiny, która jest w pierwszej dziesiątce w Polszy.

Nie oceniaj szkoły po budynku. :>

Opublikowano

Moje technikum też wygląda jak Czarnobyl, ale zdawalność matur i testów zawodowych jest na najwyższym poziomie w Polsce. :> Poziom jest bardzo wysoki, ogólnie chodzę do ruiny, która jest w pierwszej dziesiątce w Polszy.

Nie oceniaj szkoły po budynku. :>

Chciałbym mieszkać w warunkach mieszkalnych, a nie jakiejś ruinie xD

Opublikowano

Chciałbym mieszkać w warunkach mieszkalnych, a nie jakiejś ruinie xD

Ale wygląda jak psychiatryk od środka czy zewnątrz? :D

Opublikowano

Ale wygląda jak psychiatryk od środka czy zewnątrz? :D

Środek widziałem tylko na krótkim filmie w internacie z Rzeszowa, z zewnątrz jest taki jak dom który nie był remontowany od 100 lat, a ten w Łodzi to tak jakby z 200 xD Zawsze mogę wynająć mieszkanie tylko problem w tym, że nie wiem czy w moim wieku mi wynajmą, a z opłatami nie byłoby problemu :P

Opublikowano

Środek widziałem tylko na krótkim filmie w internacie z Rzeszowa, z zewnątrz jest taki jak dom który nie był remontowany od 100 lat, a ten w Łodzi to tak jakby z 200 xD Zawsze mogę wynająć mieszkanie tylko problem w tym, że nie wiem czy w moim wieku mi wynajmą, a z opłatami nie byłoby problemu :P

Halo, halo... no to wynająć mogą ci rodzice, oczywiście legalne to to nie jest, ale cóż zrobić... życie wymaga poświęceń.  :v

Choć czy nie lepiej wybrać technikum w swojej okolicy?

Opublikowano

Halo, halo... no to wynająć mogą ci rodzice, oczywiście legalne to to nie jest, ale cóż zrobić... życie wymaga poświęceń.  :v

Choć czy nie lepiej wybrać technikum w swojej okolicy?

Wybieram się z kolegami z różnych zakątków Polski :P Poszperałem i znalazłem ZSK w Poznaniu, wydaje się być fajne :D http://www.zsk.poznan.pl/

Opublikowano

Wybieram się z kolegami z różnych zakątków Polski :P Poszperałem i znalazłem ZSK w Poznaniu, wydaje się być fajne :D http://www.zsk.poznan.pl/

Jest na lepszym miejscu niż moja szkoła. Sam chciałem tam kandydować, ale nie wiem czemu tego nie zrobiłem. :> Wymagania są dość duże, a szkoła ciekawa. Ponadto w ścisłym centrum Poznania. Codziennie tam przejeżdżam. :>

Opublikowano

Jest na lepszym miejscu niż moja szkoła. Sam chciałem tam kandydować, ale nie wiem czemu tego nie zrobiłem. :> Wymagania są dość duże, a szkoła ciekawa. Ponadto w ścisłym centrum Poznania. Codziennie tam przejeżdżam. :>

Mógłbyś podesłać link do wymagań? Tak przeglądam tą stronę i nie widzę :P

Opublikowano

Mógłbyś podesłać link do wymagań? Tak przeglądam tą stronę i nie widzę :P

105 punktów w tym roku chyba było, może trochę więcej. Fajna szkoła, sam chciałem tam kandydować, ale oczywiście nie wiem czemu tego nie zrobiłem. :> Musisz wiedzieć, że w tej szkole są mundurki. :P Ciekawa rzecz, jednak ja ( dresiarz ) w koszuli nie wytrzymałbym godziny.

Jak się nie dostaniesz - zapraszam do mnie ZSE. :>

Opublikowano

żeby nie uzyskać 105 pkt to musi być grubo. Polecam Ci LO profilowane w Warszawie, wysoki poziom i jak się będziesz chciał czegoś nauczysz to się nauczysz ;)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...