Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acc.

pr0cheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje żeby wszystkie tematy pt. "Free acc.", "Darmowe konta" itp. były natychmiastowo usuwane. Powód - jasny chociaż nie dla wszystkich. Otóż dajecie z nie wiadomego źródła konta (90% jest to kradzież). Później właściciel skradzionego acc. ma załamie psychiczne i popełnia samobójstwo np. bubble, Tibia ponad 200lv - kradzież, kazuya, 76lv itp. Proszę się o wypowiedzenie modów a nie tylko unserów tego forum.

Opublikowano

kazuya nie popelnil samobojstwa -.- to bajka wymyslona przez dziecko ktora twierdzi, ze pisalo to na onet.pl(wow, od kiedy to polska interesuje sie WLOCHAMI?) no i ofc ze kazuya jest polakiem... boon brednie.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Mowie ogólnie o wszystkich tych acc i ich pasach... Dajmy że właściciel się wku**** i popełni samobójstwo chociażby za konto na 16lv?

Żeby temu zapobiec trzeba takie tematy kasować -.-

Opublikowano

lol kurwa powiesil sie bo stracil konto w TIBI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ja pierdziele ale trzeba miec zryty beret buahaha

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano

od razu to możesz w morde wyłapać >_> nie chcecie widziec tematów z kontami to nara z forum i macie sprawe załatwioną...

nikt nie każe im dawać kont albo sie nabierać na stronki z retailami >_<...

jak narazie to jedyne okazy 'hackowania' w dziale WR.

Opublikowano

Tu powinny być hacki a nie acc, niech sobie założą forum o nazwie kradzieje^^ kont czy jakoś tak, nie wiem co bym kolesiowi zrobił jakbym zobaczył passy do mojego konta,hmm moze powiesił za jaja? Takich delikwentów którzy podają passy do cudzych kont ban a topic jak najszybciej usunąć, ale nisetety są tu tacy frajerzy, którzy sprawdzają acc i portem komet "o wow 13 lvl nigdy takiego nie miałem i ten retail super".

Opublikowano

Zgadzam sie z Procheat~ ma racje, mądrzy w kradzieży konta? TO zrób np 200lvl i zobaczymy czy będziesz taki kozak jak ci shakują bo powiedzmy że dużo nad tą postacią pracowałeś. Topiki z acc powinny być USUWANE!

Opublikowano

Wojtasek, mogę się założyć ze masz 11 - 13 lat, bo nie więcej, i jeśli np. tobie ukradli acc. to mały no=lifer by miał psych zjebana do końca... Jesteś z działu CS? Wracaj skąd przylałeś! Ehh może dasz mi warna? Brawo!

Opublikowano

Codename23 Napisano Dzisiaj, 10:45 AM

lol kurwa powiesil sie bo stracil konto w TIBI LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ja pierdziele ale trzeba miec zryty beret buahaha

UHEUHEUHEUHEEUHEUHUHUHEUHEUHE JAKBY CI KTOS ZAJEBAL 200 LVL BYS SIE POPLAKAL I SKOCZYL PRZEZ OKNO WIESZ ILE TAKI 200 LVL SIE ROBI WIESZ ZE LUDZIE SIE TOTALNIE WKURWIAJA JAK 1 RAZ ZGINA W TIBI BYS CZYM PREDZEJ CHCIAL SIE ZABIC TIBIA WYDAJE SIE GLUPIA ALE JAK POGRASZ 2 DNI WCIAGNIE CIE NA PARE LAT ZALOZE SIE ZE JAKBYS RAZ PADL BYS SIE POPLAKAL

Opublikowano

A zaś takie dzieci 12 lat dają to na MPC z tekstem:

- P0haxujcie i d4icie b4444444na

wtedy drugie 100 wlatuje i gra czitami... W efekcie banned -.- Tej te konto jest zajęte wyloguje teraz ja h4ksuje frajer dostania bana.

Opublikowano

zal mi was kurwa popelnil samobojstwo buhaahahhhahahaahhaa

-Płomień 81

-Peja

-Tede

-Gural

-Kaczy

-Pih

-Borixon

-Kajman

-Sobota

-Karramba

-Dj Decks

-Eldo

Opublikowano
Wojtasek, mogę się założyć ze masz 11 - 13 lat, bo nie więcej, i jeśli np. tobie ukradli acc. to mały no=lifer by miał psych zjebana do końca... Jesteś z działu CS? Wracaj skąd przylałeś! Ehh może dasz mi warna? Brawo!

Buhahahahaha ale jesteś zajebisty mwahahahahaha

moge cie dotknąć? PLAX...

Nie jestem z dzialu cs napie tylko modem dzialu CS

Nie jestem no-liferem.

Ja warna nie dam,Kaka to zrobi.

• Dodaj nową pozycję...