Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Przedstawiam wam serwer kierowany dla osób które stęskniły się za prawdziwym HARDCOREM!                                                                                 

» IP: OneHard.pl

» TYP: Hardcore

» WERSJA: 1.7.x-1.8.x

» GRANICA MAPY: 5000 KRATEK

» SERWER: PREMIUM + NONPREMIUM

» INFO: PREMIUM + NONPREMIUM, Gildie, drop ze stone

post-1212119-0-14200100-1453998041_thumb.png

post-1212119-0-96145300-1453998098_thumb.png  

post-1212119-0-07907100-1453998147_thumb.png

post-1212119-0-66855500-1453998181_thumb.png

post-1212119-0-08454200-1453998225_thumb.png

Zapraszamy!

Więcej na serwerze i stronie onehard.pl

Opublikowano

Byłem, zwiedziłem, zobaczyłem

Admin mówi, że pierwszy edycja.

Na prawdę nie wiem ludzie, jak wy to robicie, że nic nie robicie...

Spawn okropny. Przynajmniej są chęci :) 

Opublikowano

Zwiedziłem jak na pierwszą edycję spoko.

Brakuje orginalnych pomysłów , proponuje dać jakieś informacje o serwerzena forum np drop , itki na gildie i inne ciekawe rzeczy

Reklama na forum 3/10 ;)

Opublikowano

Pierwsza sprawa to granica mapy..

Na 200 slotów nawet gdyby było 200/200 to powodzenia w szukaniu walki, a przecież o to chodzi w tego typu serwerach..

Druga sprawa to prezentacja.. Nie zachęciła mnie ona w ogóle. Brakuje tutaj zdjęć spawnu oraz przedstawienia pluginów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zmieniłeś reklamę, faktycznie jest lepiej. Moim zdaniem serwer jest robiony pod pieniądze, reklama bardzo mocno to sugeruje. Lepiej usuń te informacje co może Vip a zastąp to np. jakie itemy na gildie potrzeba itd.

Opublikowano

Okey już zmieniłem, nie chodzi tu o pieniądze, wiadomo ze serwer musi sie z czegoś utrzymać, i prosiłbym o wyrozumiałość bo ktoś wbija i zamiast grać i wgl zobaczyć jak sie gra na takim serwerze to ktoś wbija i pisze ,,fajne błędy'' a jest na serwerze z minute :/ prosze zrozumieć to jest pierwsza edycja robimy co możemy żeby ten serwer był jak najlepszy, dziekuje za uwage :) 

Opublikowano

@HasztagCzeZmu polecam zrobić komende /regulamin lub /zasady ;)

Pozatym zamiast drop x2 dla vipa codziennie dać 2 razy w tygodniu 2h ,inaczej zwykły gracz się zniechęci ;)

Dajcie różdżki na spawna , do gildii np craft : patyk zelazo zelazo

Opublikowano

Czemu niby spawn brzydki? Mi się podoba.. Spawn taki, jaki na Hardcore przystało, a nie jakiś zameczek z internetu na 1000 kratek wszerz i wzdłuż.. To nie jest fajne, a ich jest prosty, ale pasujący do trybu - taki ma być.. Przynajmniej autorski.

Ogólnie pierwsze wrażenie takie, że administracja jest mile nastawiona do graczy, wszedłem trochę popytać na temat serwera, byli chętni do pomocy. Jedynie minusem jest ten drop dla konta VIP, troszkę P2W.

Jak najbardziej polecam serwer. ;)

Opublikowano

@TheFuel dobrze mówi pluginy nie ogarnięte :)

Np pisze ze gościu wyszedł z gry po polsku a pod tym po angielsku albo sam angielski polecam wejść w dział z zarządzaniem serwerem i tam masz spoko pluginy .

Bo te co pobrałeś się nie nadają , ale serwer godny polecenia :)

spawn całkiem ok :D

Opublikowano

@Propozycja

Zrob targ czyli coś takiego jai w metin2 .

Opłacasz np stragan 2 koxami za 2h możesz tam wrzucić wszystkie ity po 2h jeśli towar się nie sprzedał oddaje ci go :)

Fajne takie cos by było ...

Opublikowano

Zmieniłeś reklamę, faktycznie jest lepiej. Moim zdaniem serwer jest robiony pod pieniądze, reklama bardzo mocno to sugeruje. Lepiej usuń te informacje co może Vip a zastąp to np. jakie itemy na gildie potrzeba itd.

Pod pieniądze? Serwer Minecraft? (I nie serwer jutubera) xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Powiedz mi jakie to pieniądze? :v

----------------------------------------------

Prezentacja przeciętna, na serwer nie miałem okazji wejść.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...