Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

World of Metin2 Nie działa ;/

Może coś źle robisz? Odpal wszytko jako administrator i sprawdź czy dobrze wpisujesz w konsole

Opublikowano

Może coś źle robisz? Odpal wszytko jako administrator i sprawdź czy dobrze wpisujesz w konsole

Jestem pewny. Mam dosyć długą historię z hackami. World of Metin2 To serwer bardzo mocno zabezpieczony. Wiele bardziej niż taki Global Polski. Jak narazie w internecie znalazłem tylko jednego Cheata dla WoM2 i to nadodatek niemieckiego ;3. 

Opublikowano

Jestem pewny. Mam dosyć długą historię z hackami. World of Metin2 To serwer bardzo mocno zabezpieczony. Wiele bardziej niż taki Global Polski. Jak narazie w internecie znalazłem tylko jednego Cheata dla WoM2 i to nadodatek niemieckiego ;3. 

Skoro ma takie super zabezpieczenia to będzie to może jakieś wyzwanie dla @Sielu xD

Opublikowano

Od pewnego czasu, po włączeniu sielu_mh wyłącza mi komputer, antywir i wszystkie inne takie są wyłączone; jest tak od kilku dni ;c

Opublikowano

Ktoś pomoże mam taki problem, wyskakuje mi takie.  PS. Tak odpaliłem bota i Clienta przez Administratora

Link do błędu http://zapodaj.net/014ae4f06a774.jpg.html

Ktoś pomoże mam taki problem, wyskakuje mi takie.  PS. Tak odpaliłem bota i Clienta przez Administratora

Link do błędu http://zapodaj.net/014ae4f06a774.jpg.html

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Nie chcę być wkurzający czy coś, ale kiedy #update?

Opublikowano

witam mam pytanie dlaczego kiedy uruchamiam wpisuje Kamelis.exe (enter) wyskakuje nizej napisane --->znalazlem biblioteke2 #zaladowana

---> problem z procesem 1412 Blad#5 ? co jest nie tak ? 

sprobowalem jeszcze raz i ---. problem z procesem 3872 blad #5

Venum

Opublikowano

Witam , ja mam błąd : The procedurre entry point PyModule_GetDicty could not be located in the dynamic link library python27.dll. wiecie moze dlaczego ??

To samo. Ktoś coś?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Witam , ja mam błąd : The procedurre entry point PyModule_GetDicty could not be located in the dynamic link library python27.dll. wiecie moze dlaczego ??

To samo. Ktoś coś?

Myślę, że tylko Sielu da radę poskromić ten błąd.. :( Pozostaje nam czekać jeszcze 47h.. 

Opublikowano

@LoveTherapy

A wiesz może czy jest coś na Dreikona? :D

Na 100 pro Sieluś nic tam nie zrobi, także nie ma co go nawet prosić. Sama jestem smutna z tego powodu, bo ręka boli od tego klikania pelerynek, ale co poradzić. Pozostaje nam chociaż raz expić bez czitów ehh :( 

Opublikowano

Nie chcę być wkurzający czy coś, ale kiedy #update?

Pracujemy nad tym. Spotkaliśmy kilka błędów, z którymi nie możemy sobie poradzić, ale idziemy do przodu. Właśnie opracowujemy nowe opcje, także będziecie zadowoleni.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...