Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, ściągnąłem odpaliłem. Wpisuje rozszerzenie Reviosa; Gra jest problem z procesem, mówicie żeby wszczepić plik sielu22.dll i tu zaczyna się problem. Gdy próbuje wszczepić ten plik wyskakuje mi coś typu http://screenshot.sh/mFtnDMwwpwcxz 

Jeżeli ktoś wie o co chodzi, bo ja jestem w tym strasznie zielony. Proszę o pomoc, dzięki :3

wstrzyknij sielu27.dll

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daje Revoria albo Client i nic ; >

normalnie wpisujesz  Revoria lub Revoria.bin zanim sie zalogujesz, ale musisz miec odpalonego clienta ( xD)

zkLhUed.png

Kazdego clienta sprawdzasz sobie w menadrzeze zadan jaka ma nazwe

Aktualnie boce i nie ma problemu

Kiedy jakis update? :) @Sielu

Opublikowano

Odpalam Clienta  Odpalam tego hacka jako administrator wpisuje #Revoria  albo #Revoria.bin  albo #Client  a w menadżer jest zapisana Revoria jako "Revoria"  i nie działa cały czas pisze press any key to continue

Opublikowano

Odpalam Clienta  Odpalam tego hacka jako administrator wpisuje #Revoria  albo #Revoria.bin  albo #Client  a w menadżer jest zapisana Revoria jako "Revoria"  i nie działa cały czas pisze press any key to continue

Po co dajesz #? na w tucie tak jest, bo Apka się nazywa #Arthia.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a da rade ustawic w tym by wlaczal buffy? typu silne cialo itd

aktualnie nie.

i tak super sprawa :) dzieki wielkie !

Opublikowano

Da rade zrobić odpisywanie na pw? tego co chcemy?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

działa na nawie?

Kilka stron wstecz wyraźnie jest napisane, że działa. :-)

Wpisz samo " Revoria.bin ". Musi działać xD

edit: http://screenshooter.net/102649013/oghnkss 

Opublikowano

Są może plany na NOK jakiegoś ? Na pewno bardzo przydatne będzie nawet przy logowaniu jakiś przycisk do wybierania czy tak czy nie, jest taka możlwość?

Opublikowano

Cały czas pokazuje mi, że te pliki są szkodliwe. Nawet sama przeglądarka po wyłączeniu antywirusa tak stwierdziła, więc dlaczego? :)

Windows Defender oraz AVG wykrywa : Trojan: Win32/Pocyx.F!plock 

Nie ma wirusów xD

W filmiku, który Krzyś dodał, wyjaśnił, że niekiedy wykrywają. 

Opublikowano

@Sielu

Czyli dupa z używania tego? :c - Jakieś rady masz? Lub jakiegoś innego Mobber Hacka? Bo ogółem tylko Mobber by mi się przydał ;v

AutoClicker + Naduszona Spacja i jechane :D

Stare i sprawdzone

Hobby: Metin2/YouTube

2n1dh8w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...