Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tez na revios dziala. Jest jakakolwiek mozliwosc dostania bana jezeli tego... nie naduzywam ? Jedynie pickup i czasami pele zeby zostawic postac jak gram np w csa ? Moga to w logach wykryc jakos ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi tez na revios dziala. Jest jakakolwiek mozliwosc dostania bana jezeli tego... nie naduzywam ? Jedynie pickup i czasami pele zeby zostawic postac jak gram np w csa ? Moga to w logach wykryc jakos ?

Raczej nie jak gm nie zobaczy :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pickupa i pelerynek nie wykryjesz w logach, jedynie jak stoisz długo np. Dropisz coś lub poprostu expisz, gm pisze do ciebie i jak nie dostanie odpowiedzi to możesz wyrwać bana za exp bota. ;)
Opublikowano

Mam problem na Revios, wszystko robię zgodnie z instrukcją, wpisywałem już chyba wszystkie możliwe frazy, REVIOS, Gra, Gra.exe itp. cały czas pojawia mi się jeden błąd, jak go usunąć?
OtrBSPa.jpg?1

Opublikowano

Mam problem na Revios, wszystko robię zgodnie z instrukcją, wpisywałem już chyba wszystkie możliwe frazy, REVIOS, Gra, Gra.exe itp. cały czas pojawia mi się jeden błąd, jak go usunąć?

OtrBSPa.jpg?1

bo masz xp, wstrzyknij recznie sielu27.dll

niebawem poszukam fixa funkcji jeszcze raz na xp.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

bo masz xp, wstrzyknij recznie sielu27.dll

niebawem poszukam fixa funkcji jeszcze raz na xp.

Dzięki, chwila zabawy i wszystko działa jak należy :), pozdrawiam! 

Opublikowano

@Sielu nod32 nie pozwala pobrać tej paczki... A po wyłączeniu antywirusa chrome nie pozwala mi go pobrać, ponieważ plik jest złośliwy. Nie da rady czegoś z tym zrobić?

Opublikowano

@Sielu nod32 nie pozwala pobrać tej paczki... A po wyłączeniu antywirusa chrome nie pozwala mi go pobrać, ponieważ plik jest złośliwy. Nie da rady czegoś z tym zrobić?

Do wyjątków musisz, sprawdź skan online i zobacz. Ew przy update spróbuję coś z tym zrobić, żeby nie wykrywało modułów programu themida/enigma jako wirus.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Sielu Dodasz możliość sellania itemków do NPC z dowolnego miejsca..? na pdst otwieracza/mobbera - ID, timer i ogien ;d

z góry dzięki za odp.

w sobotę wieczorem siądę i ogarnę co dodać itd.

nie obiecuje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

pomocy daje +++

dziala na nawie? 

wpisuje nawie_game i wyskakuje :kliknij dowolny klawisz aby kontynuowac:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...