Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack na serwery Prywatne

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema powiec mi bo teraz się bawię tym hackiem i nagle wyskakuje mi powiadomienie z Windows Defendera. I co się okazuje, mam 2 trojany na kompie

Proponuje włączyć sobie filmik na którym Sielu wspomina odnośnie tych "wirusów". W tym cheacie ich nie ma. Sama korzystam i żaden antywirus mi nie zakomunikował. Tym bardziej, że komputer ja skanuje dość często.

Ja w każdym pliku miałem więc nie wiem co jest grane, tylko w tych trzech plikach miałem

Opublikowano

Siema powiec mi bo teraz się bawię tym hackiem i nagle wyskakuje mi powiadomienie z Windows Defendera. I co się okazuje, mam 2 trojany na kompie

Proponuje włączyć sobie filmik na którym Sielu wspomina odnośnie tych "wirusów". W tym cheacie ich nie ma. Sama korzystam i żaden antywirus mi nie zakomunikował. Tym bardziej, że komputer ja skanuje dość często.

Ja w każdym pliku miałem więc nie wiem co jest grane, tylko w tych trzech plikach miałem

Tam nie ma wirusów.. W filmiku Krzyś wspomina, że niektóre antywirusy mogą wykrywać, ale jest to fałszywy alarm. 

Opublikowano

Uda ci sie zrobic na devie ? Bo tam pisze tylko metin2client.bind i nie mozna tego wpisac :/

Ps: Ale na innych serwerach smiga +

Opublikowano

ale spoko tylko na jakie to serwer działa.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Uda ci sie zrobic na devie ? Bo tam pisze tylko metin2client.bind i nie mozna tego wpisac :/

Ps: Ale na innych serwerach smiga +

Działa normalnie na devii.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dziala na Kamelis?

Działa na Kamelisie?

kamelis działa :) moge wiedzieć kiedy ten hack był aktualizowany ostatnio - czy działa już wykrywacz gm i wykrywacz gdyż kiedyś pobrałem i mam "opcja nieaktywna"

Opublikowano

Dziala na Kamelis?

Działa na Kamelisie?

kamelis działa :) moge wiedzieć kiedy ten hack był aktualizowany ostatnio - czy działa już wykrywacz gm i wykrywacz gdyż kiedyś pobrałem i mam "opcja nieaktywna"

Końcowy update nie wyszedł na te forum i nie wyjdzie, mam na pc ukończony projekt w 95% z tym, że brakuje 1 gui do wyboru dropu.

Tak jak w najlepszej odpowiedzi, tyle. Korzystajcie z tego co macie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...