Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Propozycja nowych działów

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry. Mam parę propozycji dotyczących forum. ;) Szybciej się doczekałem 500-set postów, niż odpisania na pw przez Administracje. :v

Propozycja numer 1:

Dodać grę Etherlords II: Second Age do MMORPG.

Do gier samochodowych WRC 5 FIA World Rally Championship - http://www.wrcthegame.com/pl/.

Oraz https://www.devilian.../play-for-free/.

Propozycja numer 2:

Proponuję dodać jeszcze takie coś, że gdy się dostanie powiadomienie, od razu się wyświetla informacja, że jest i nie trzeba odświeżać strony. Oraz żeby po dostaniu takiego powiadomienia było pokazane (1), np. jak na Facebook'u ktoś napisze lub jest powiadmienie to jest od razu pokazane "Facebook (1)"

Opublikowano

Co do propozycji nr 2 to mi powiadomienia ładują się automatycznie.

Nr 1. Może być, tak

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

1. Skoro nie pojawiają się tematy o danej grze, to nie ma sensu tworzyć działu, bo ten i tak będzie martwy. Nie.

2. Ustawienia -> Personalizacja ­-> Dynamiczne sprawdzanie powiadomień

Opublikowano

Etherlords zawsze na propsie :love:, ale nie ma sensu tworzyć działu tej gry, bo po pierwsze, jest już stara, a po drugie mało osób się już nią interesuje.

Co do WRC to tak jak wcześniej, nie widziałem chyba jeszcze ani jednego tematu dotyczącego tej gry, no może poza newsem, który napisałem o tej grze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...