Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Valve/Steam?

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie czy na steamie valve sa administratorzy ? ktodzy pisza do nas ? zapraszaja itd ?

@Edit

Przyszukalem w internecie i nic nie ma blokady konta steam na rok pewnie to jakis dzieciak ale chce wasze opinie znac.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Pracownicy Valve mają swoja konta, ale nie zapraszają ani nie piszą do ludzi.

Bo koles mnie zaprosil i piszal glupoty ze w ciagu 10h zostalem zreportowany 49... (czyli od 2 w nocy musialem siedziec a nie bylo mnie dopiero o 11 wrocilem do domku ;]) i grozi rocznym banem ,,, albo zmieni bana na sprawdzenie itemkow pojedynczo ... juz napiszalem ze chce bana na rok nic odawac itemki jakiemu dzieciakowi ... jeszcze sprawdzilem jego profil steam i zauwazylem ze ma duzo +rep  i od 5 stycznia od c***a sie pojawilo rep nice supp itd.

Edit@13/15

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

To jest fake. Jeśli valve miałoby nałożyć blokadę już by dawno to zrobiło  - a Ty nie miałbyś nic do gadania. Ewentualnie mógłbyś się odwoływać przez zakładkę support. Pozdrawiam. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Temat do zamkniecia

@@@

powoli wkurwialem go az nie wytrzymal i powiedzial ze k***a chce moje skiny xD

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nad czym wgl. tu myśleć nigdy w żadnej grze nikt z administracji nie poprosi nas o żadne pasy ani o itemy/skiny ponieważ mają dostęp do bazy/paneli i w każdej chwili dostęp ma do twojego konta na co ma ci pisać ostrzegać/prosić i tracić swój czas o.O 

Ktoś kto daje się oszukać w taki sposób to już naprawdę ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...