Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak podpiąć pliki do servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

virtualbox?Mistrzu jak nie wiesz jak wgrać te pliki to nie poradzisz sobie z konfiguracją ich pod hamachi,-nie żebym był sknerusem czy coś,może po prostu odpuść te pliki i powalcz na terenzo x) 

Opublikowano

Wszystko zrobiłem, jedyne czego nie mogę zrobić to konta. 
Próbuje sie połączyć przez program navicat for mysql. Ale mam błąd 2003, serwer chodzi, ip są zgodne, wiec nie wiem co robic

Da sie jakoś inaczej stworzyć konto? Jaki plik? i gdzie go znajdę? 

Chodzi mi o proste stworzenie konta na prywacie zebym mógł sie tam zaglowac 

Opublikowano

Coś zrobiłeś źle podczas instalacji MYSQL o ile to zrobiłeś, ewentualnie robisz coś nie tak przy łączeniu. Opisz krok po kroku co robisz żeby się połączyć z MYSQL (dokładnie)

Opublikowano

MySQL już był zainstalowany, a odpalam server tak ze włączam virtualBox i klikam 1 po uruchomieniu loguje sie i potem włączam sobie program WinSCP i tam widzę ze server chodzi bo no inaczej bym nic nie miał. 
Szukałem na necie co zrobić dalej i znalazłem ze trzeba ten program "navicat for mysql" pobrałem go, tam klikam "połącz" podaje nazwe, ip podaje to co było tam w sysinstall na dole w v4 jak dobrze pamiętam, no na filmikach było ze to ten ip będzie potrzebny, to sobie go zapisałem, no i podaje ten ip, potem klikam "ok" i 2x na tą nazwe co mi sie pokazała no albo "test" no tak czy siak mam błąd 2003.
Może jest jakiś bardziej rozbudowany poradnik, nie wiem. Szukałem już na wielu stronach jak i na tym forum.

no i oczywiscie wpisuje root i hasło takie jak do servera 

MySQL nie działa mi dałem /start potem chanel wybrałem i błedy same, chyba jednak tego terenzo pobiorę.
Tylko ze na tej stronie http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/ strasznie sie pobiera te pliki.
Zna ktoś może jakąś inna stronę skąd mogę to wszystko pobrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...